maanantai 21. marraskuuta 2016

Hulluna Vernadaan 

 



 
Olen täysin hullaantunut Vernada-koruihin! Tyyli, laatu ja hinta - kaikki natsaavat näiden korujen kanssa. Minulla onkin tällä hetkellä kyltymätön korunälkä ja Vernada-valikoimaa selatessa huomaan hokevani koko ajan "tuo(kin) on pakko saada!" -mantraa.







Pienestä pitäen olen ollut hienohelma-tyylilyyli, mutta varsinaista koruharakkaa en itsessäni ole tunnistanut. Päivästä toiseen on yleensä menty perussetillä ja juhlissa on sitten räväytetty rohkeammin. Mutta nyt se sitten iski: totaalinen arkikorukuume! Olisiko tämä sitten reilun 40 vuoden takaumaa, mutta nyt on koristeltava itsensä kuin joulukuusi! BTW, sehän sopii oikein hyvin sesonkiinkin. 






Joulu tai ei, mutta luulenpa koruhimoni iskeneen lähinnä siksi, että nyt löytyi korumallisto, joka osuu ja uppoaa meikäläiseen täysin. Ladylike ei ole minun juttuni, joten Vernadan yksinkertaisen tyylikkäät nahka- ja puukorut tupsuineen, sulkineen ja unisieppareineen tuntuu niin mun jutulta. Ja jos joku ei ole sattunut huomaamaan, niin mätsäävätpä aikasen hyvin kotimme sisustukseenkin. ;) itä koruja ei todellakaan säilytetä korurasian piilossa, vaan ne roikkuvat näkyvillä naulakossa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla; emäntä koristeltu ja koti sisustettu! 







Joulukoristelu on siis jo täydessä vauhdissa; tänä vuonna aloitettiin emännästä, kodin ehtii sitten ennen aattoakin! ;)
 



P.s. Enkös vaan olekin hankkinut itselleni ihania joululahjoja?!? 

 

Kilisee kilisee korunen, helkkyen välkkyen...

- Mirkka -