tiistai 28. elokuuta 2018

Minun kulhoissa pitää nyt olla jalat!


Kaikennäköisiä höyräytyksiä sitä pitääkin olla; nyt ne tosiaan on nuo jalat, kulhon jalat! Tai eihän vika ole minussa, vaan muotoilijoissa, jotka suunnittelevat noin ihania astioita. Minä olen ainoastaan uhri, joka on joutunut jalkojen pauloihin. ;)



Jo talvella ihastuin H&M Homen jalallisiin pikkukippoihin ja muutaman viikon ajatusta hauduttuani kävin hakemassa kippoja kaksin kappalein. Ne ovat seikkailleet kodissamme jo monessa paikassa ja aina niille tuntuisi löytyvän kipon kokoinen kolo. On ne vaan niin kivannäköisiä ja joka paikkaan kokonsa puolesta sopivia.



Rakastan Elloksen sisustuskuvia ja käyn tasaiseen tahtiin pelkästään inspiroitumassa ja vinkkejä hakemassa Elloksen sivuilta. Huonona puolena tässä on tietty se, että samalla törmää kauniisiin sisustusesineisiin ja ns. "ilmainen sisustuskuvauskulmakoulu" voi muuttua yllättävänkin tyyriiksi. Sitä Tilaa-painiketta vaan on ihan liian helppo painaa!

Niin pääsi taas kerran käymään, kun näin sivuilla Lava-kulhon. Pakkohan se oli saada, kun siinä on jalat! Nyt meillä on jalallinen kulhoperhe, joka varmasti tulee kulkemaan koko kotimme läpi, koska ainahan on tilaa kulholle, joka seisoo tukevasti omilla jaloillaan!

Tukevin tiistaiterkuin

- Mirkka -