maanantai 7. elokuuta 2017

Olohuoneen safaritunnelma




Ei tullut intiaanikesää ei, ja nyt alan jo luovuttaa helteiden suhteen. Alkukesästä ostetulle olkihatulle ei ole ollut käyttöä muuten kuin sisustuselementtinä. Toisaalta, eihän sekään yhtään huonompi jobi ole!




Olohuoneemme on kuin varkain muotoutunut osittain marokkolais- tai sanoisinko etnishenkiseksi. Tyyliä tuovat mm. itämainen matto, marokkolainen pouf, puukulhot ja -tarjottimet, punamullanväriset saviruukut, olkikorit, antiikkinahkaiset ja patinoituneet pinnat sekä mausteiset värit.


 

Piristävä pilkahdus vihreää oli tervetullutta ja hankin olohuoneeseen Ikeasta kaksi traakkipuuta; pienen pöytäversion ja suuremman lattialle. Vannoutunut kaktusfani laajensi siis repertuaariaan - wuhuu!



Ja tsadaaa: huoneeseen saatiin vähän niin kuin vahingossa safaritunnelma! En tiedä saako muut samoja viboja olohuoneestamme, mutta minä matkaan siellä savannin hiekkadyyneille ja kaukomaiden lämpöön. Ja mikä parasta: todella edullisesti, eikä nahka pala! ;)



Lämpöisin safaritunnelmin

- Mirkka -



4 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän kivan näköistä! :)
    Safarimainen tunnelma tosiaan on löytänyt tiensä olkkariin ja kaikki tuntuu mätsäävän aikalailla yhteen. Inspiroiva ympäristö todellakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos - ihana kuulla Neiti Kumma! Ja kiva tietää, ettei safarifiilis ollut pelkästään omassa päässä. Mukavaa, jos viihdyt olohuoneessamme! ;)

      Poista
  2. Teillä on kyllä kaunista! Ihana tyyli sulla <3 Kiva kun löysin blogiisi, liityin lukijaksi saman tien. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna, ihana kuulla, että miellyttää silmää - ja oikein lämpimästi tervetuloa! ♥

      Blogimaailma osaa olla yllättävä, täältä löytää vaikka mitä ihanuuksia - kuten sinunkin blogisi. :)

      Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |