lauantai 4. marraskuuta 2017

Olohuoneen marokkolaiset poufit

- I'm so in love!





Olen jo pitkään ollut ihastunut marokkolaisiin pouf-raheihin. Niitä on näkynyt sisustuskuvissa jo jonkin aikaa ja minä hankin ensimmäisen vajaa pari vuotta sitten. ZocoHome:sta tilattu konjakinvärinen pouf oli täydellinen pari uudelle Boknäsin antiikkinahkaiselle laiskanlinnallemme. 


  



Olohuoneemme ei ole hirvittävän iso, sellainen normi noin 20-neliöinen. Periaatteessa siis yhden poufin luulisi riittävän, mutta ei. Aina on tilaa yhdelle ja kun palava pouf-rakkaus iskee, niin sitä ei turruteta yhdellä kappaleella. 






Niinpä Fasetista hankitun vanhan rokokoo-tuolimmekin piti saada oma rahinsa. Tällä kertaa hain toisen poufin Helsingin reissulla Dokkänista. Lopputulemana olohuoneessamme on siis jo pieni pouf-perhe. Tämä taitaa olla sellainen nuori pari, joten eihän sitä koskaan tiedä, jos he joskus saavat jälkikasvua... Sohvan edessähän ei vielä ole mitään mihin jalkansa oikaista... 



Leppoisin loikoiluterveisin,

- Mirkka -




 

4 kommenttia:

  1. Noi on NIIN ihania! On ollut munkin ostoslistalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No NIIN on! Jos vaan tilaa olisi enemmän, niin näitä löytyisi meidän nurkista useampikin. Ja juuri edellistä viestiä kirjoittaessani tuli mieleen, että meidän neidin huoneeseenhan kävisi hienosti turkoosi lila tai pinkki pouf. Tykkäisköhän se..? Pitäisköhän tilata..? ;)

      Btw, jouluhan on tulossa, joten unohda ostoslista ja lisää pouf joulupukin lahjalistalle! :D

      Poista
  2. Olen myös haikaillut marokkolaista rahia meille. Ihania! :) Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna, sunnuntai meni leppoisasti! :)

      Nuo on kyllä niin ihania ja käytännöllisiä; ne toimii hyvin perinteisenä jalkarahina sekä istuinjakkarana. Tosi käytettyjä meidän huushollissa!

      Mukavaa alkanutta viikkoa! ♥

      Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |