keskiviikko 3. elokuuta 2016

Pieni askel lukijoille, iso askel kirjoittajalle

- elämäni ensimmäinen blogikirjoitus

 

Viisaammat sanovat, että "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", joten minäkin mietin, harkitsin ja suunnittelin oman blogin perustamista pitkään, tosi pitkään. Loppujen lopuksi oltiin siinä pisteessä, että blogiaiheita tupsahteli mieleen tasaiseen tahtiin ja sormet naputtelivat toimettomina pöydän pintaa, joten päätin, että nyt on suunniteltu jo tarpeeksi - nyt on aika ryhtyä toimeen! Ja täällä sitä ollaan; bloggaamassa!

Taustainfoa bloggaajasta ja miksi+mistä blogata

 

Pienestä tytöstä lähtien tykkäsin piirtää ja suunnitella, sekä vaatteita että koteja. Jo ala-asteella haaveammattini olivat joko muotisuunnittelija tai sisustusarkkitehti. Elämä yllättää ja aikuisena löysinkin itseni aivan muista hommista. Kiinnostuksenkohteeni eivät kuitenkaan ole vuosien varrella unohtuneet, ainoastaan olleet väliaikaisessa horrostilassa, ja olenkin herätellyt niitä mm. kuvaamalla Instagramiin mirkka.newcomer-käyttäjänimellä sisustus- ym. omaa silmää miellyttäviä aiheita. Kotimme sisustaminen ja pienen pihamme puutarhahommat ovat kuitenkin lähinnä sydäntäni - kulinaristisia elämyksiä tai naisellisia turhamaisuuksia kuitenkaan unohtamatta! ;) 

Kotimme - tuo bloggauksen pääkohde


En tunnista kodissamme mitään tiettyä sisustustyyliä, mutta kolme R:ää eli ruskea, ruoste & rustiikki voisivat hyvin kuvailla sisustustyyliäni. Kodistamme löytyy ajanpatinaa mm. talonpoikais- ja muiden vanhojen huonekalujen muodossa, mutta silti jostain nurkasta tulee mieleen Marokko, toisesta Aasia ja jossain on pilkahdus Afrikkaakin - eli parhaat palat eri puolilta maailmaa yhdistettynä yhteen huusholliin. Tätä kaikkea, sekä uusia diy- ym. ideoita ja toteutuksia, olisi tarkoitus jakaa blogissani.

Uusi sivu on nyt siis käännetty ja siirrytty bloggaamisen ihmeelliseen maailmaan!

Alla kuvakollaasia tulevan blogini aihesisällöistä:
- ripaus ruskeaa, ruostetta & rustiikkia!Keittiöelämää...
Kaunistusta ja koristelua...
Sisustamista ja vanhan entraamista...
Vanhan ja uuden yhteistyötä...
Naisellista hömpötystä...
Ja elämän eliksiiriä - eli hyvää ruokaa ja juomaa!

Tervetuloa mukaani!