keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Koukussa kahviin - eikäku kahvikuviin!


Mikä noissa kahvikuvissa oikein koukuttaa? Okeij, kofeiini koukuttaa itse juomassa, mutta miksi kuviakin katselee niin intohimoisesti ja niitä pitää päästä itsekin räpsimään?!? Pidän kahvista, oikein kovastikin, mutta en mielestäni silti ole täysin addikti, enkä tunnusta olevani mikään kahvihifistelijäkään. Peruskahvi tummapaahtoisena ja mustana riittää oikein hyvin.


Netti ja some-kanavat ovat täynnä mitä kauniimpia kahvikuvia ja -kattauksia. Aamuisin oikein odotan, että jotkut seuraamani Insta-tuttavuudet julkaisevat lähes jokapäiväiset kahvikuvansa, tällaisia on mm. Miia ja Susanna. :) Kahvikuvista, kuten kauniista kuvista yleensäkin, tulee vaan niin kokonaisvaltainen hyvä fiilis.
 

Omalla kohdallani iso tekijä kahvikuviin koukuttumisessa voi olla myös värirakkaus ruskeaan. Kahvin kanssa läträtessä ja kuvia sommitellessa saa oikein luvan kanssa leikitellä ruskean sävyillä. Mitä enemmän ruskeaa, sitä parempi lopputulos - sanon minä. ;)
 
 

En ole (enää) mikään astioidenkeräilijä, joten minun kahvikuppikuvat tehdään tosi pienellä kuppivalikoimalla. Kaipailen usein kuvia varten uusia kuppeja, mutta järki astuu (kerrankin) kehiin ja tyydyn hyödyntämään vanhoja varastoja. Jos antaisin itseni repsahtaa tällä saralla, niin kaapit olisivat täynnä parittomia, yksinäisiä kuppeja ja mukeja. Mutta toisaalta; olisiko se nyt sitten niin suuri synti..? Ai niin, eihän kaappeihin enää mahdu, joten se siitä, eli näillä mennään. :)


Jaa-has, mitenkäs se jotenkin rupesikin kutkuttamaan siihen malliin, että pitäisiköhän lähteä kahvinkeittoon... Siispä kahvipaussin paikka! ;)

Nautitaan - maidolla tai ilman, kuumana tai kylmänä! 

Mirkka