torstai 6. syyskuuta 2018

Koti & korut - ja ARVONTA!

 

Onko teillä muilla sama juttu, että huomaatte kotinne sisustuksen ja oman tyylinne kulkevan käsi kädessä? Minä nimittäin olen huomannut, että jos kodissa on meneillään ruskea-, musta- tai vaikka bohokausi, niin sama näkyy rouvan omassa habituksessakin. Onko se merkki vahvasta visiosta tykkäämäänsä tyyliä kohtaan, vai pelkkää mielikuvituksen puutetta? Tiedä häntä, mutta näin meillä mennään. Heräsin tähän yhteyteen, kun näin Vernadan Uniikki-sarjan korut. Nehän ovat kuin tehty kaulaani - ja kotiimme!


Uniikki-sarjan korut ovat kirjaimellisesti uniikkeja, eli ne ovat ainoita kappaleita, eikä toista samanlaista tule kadulla vastaan. Jokainen yksilöllinen koru on käsityöammattilaisen taidolla tekemä ja siisti kädenjälki todellakin näkyy näissä koruissa. Palmu-, harmaa-, eben- ja tammipuisissa kaulakoruissa on silmiä hivelevän kauniita ruskean sävyjä, jotka käyvät täydellisesti syksyn väripalettiin.

Värimaailman vuoksi olen luokitellut kotimme syksykodiksi, joten näin kauniita koruja ei todellakaan piiloteta korulippaaseen, vaan ne saavat "vapaa-ajallaan" täydentää syyssisustusta. Kaunis koru esim. koukkuun roikkumaan ja tilan syysstailaus on valmis. Sama pätee myös omaan pukeutumiseen; näyttävä koru kaulaan ja arkisemmastakin asusta kuoriutuu persoonallinen kokonaisuus. Vernada-korut monitoimikoruja eli niitä voi yhdistää keskenään, jolloin saa helposti omanlaisia ja erilaisia koruja. Kaiken lisäksi ne käyvät hienosti myös sisustamiseen, joten korut ovat todellakin monikäyttöisiä! 

Kuvien korut ja muita yksilöllisiä Uniikki-koruja löytyy täältä - kannattaa käydä kurkkaamassa!


Vernada on mukana Kuopion Kädentaitomessuilla 29.-30.9. ja minulla on ilo saada arpoa kaksi vapaalippua yhdelle onnekkaalle. Jos haluat päästä ystäväsi kanssa nauttimaan lupsakkaan savolaisen markkinatunnelman lisäksi hyvästä suunnittelusta, aidoista materiaaleista ja tekemisen taidosta, niin kannattaa osallistua arvontaan! Samalla lipulla pääsee myös Hyvinvointitapahtumaan, joten korujen lisäksi monikäyttöinen on tämä pääsylippukin!

Mukaan arvontaan pääset kommentoimalla alle, kulkeeko sinun oma tyylisi ja kotisi sisustus käsi kädessä. Arvontaan voi osallistua myös Instagramissa arvontakuvan (tämän postauksen ylin kuva) yhteydessä.
 
Arvonta alkaa nyt ja päättyy tiistaina 11.9. klo 20.00. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, joten hirmuisesti onnea arvontaan!

- Mirkka -


Postaus on tehty yhteistyössä Vernadan kanssa.