sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Uusi kamera - kaunis kamera
Arki meinaa viedä niin mukanaan, että bloggailut ja instailut ovat jääneet aivan hunningolle. Tein kuitenkin asian eteen edes jotain; ostin nimittäin uuden kameran ja olen nyt onnellinen Olympus OM-D E-M 10:n omistaja! En osaa vielä käyttää kyseistä laitetta, mutta sehän on pelkkä sivuseikka. Pääasia, että kamera on kaunis! ;) Ja tämä yksilö on juuri sitä - eikös olekin?


Teknisten ominaisuuksien ja positiivisten käyttäjäkokemusten lisäksi juuri tämän kameran valintaan vaikutti voimakkaasti - arvaappaas mikä? Se on esteettisesti havaittavissa, englanniksi se on b---n ja suomenkielellä se alkaa r:llä. Ei liene vaikea arvata, että ruskea nahkakuori miellytti meikäläisen silmää kympillä! Ja miten kätevä tämä valinta olikaan; kameraliikkeeseen mennessäni kerroin myyjälle, että tilaamani kamera oli kuulemma tullut. Myyjä tiedusteli minkähanlaisesta laitteesta on kysymys, vastasin että ruskeasta ja myyjä tiesi heti, mistä kamerasta on kyse. Kätevää!
Kameran kätevyyttä lisäisi varmasti huikeasti myös se, että opettelisin käyttämään tekniikkapuolen sujuvasti. Mutta kaikki aikanaan, eli nyt keskityn vain ihastelemaan kameran muotoilua, ihastuttavan rouheaa vintage-henkeä ja ennen kaikkea VÄRIÄ! ;)

  Kuvankauniita hetkiä!

- Mirkka -