lauantai 1. lokakuuta 2016

Minä ja mun Vagabond  


Tiedättekö, mikä hyvä puoli on neljässä vuodenajassa? Siis niiden perinteisten lisäksi. No tietty se, että saa vaihtaa neljät eri kenkäkokoelmat ja muut vuodenaikavermeet! Eli käytännössähän se  menee niin, että on ihan pakko ostaa uusia kenkiä ja vaatteita, kun kaapissa ei yksinkertaisesti ole mitään päälle pantavaa! Tuttua? ;)


Varsinkin tuo kenkäpuoli on jännä, kun mieluiset kengät vaan häviää jonnekin aina muutaman kuukauden pitämättömyyden jälkeen... Ja eihän silloin auta muu kuin hankkia uusia! Joo, myönnän ja tunnustan: Nimeni on Mirkka, olen kenkäholisti.Iän myötä olen tullut laiskaksi kaupoissa kiertelijäksi tai shoppailijaksi, mutta onneksi meillä on nykyisin tämä hieno Internet ja sen tarjoamat nettikaupat! Siis nettikenkäkaupat! Niinpä nytkin olen neljän viikon sisällä tilannut kolmet kengät. Jep, aika hurja tahti. Tai tarkemmin ajatellen ei yhtään hurja, onhan siinä yksi tilausvapaa viikko! ;)Toinen, mistä huomaan ikää kertyneen, on se, että panostan kenkien mukavuuteen. Enää ei hankita uusia poppoita pelkän ulkonäön perusteella. Siis aivan kokonaan. ;) Niinpä huomaankin kenkävarastoni olevan täynnä pelkästään matalia kenkiä - en varmaan enää edes osaisi köpötellä koroilla! Noh, väliäkös tuolla; kun on alunperin puolitoistametrinen, niin ollaan sitten suosiolla puolitoistametrisiä. Ja ihan hyvin täältä vähän matalemmaltakin näkee - välillä!:)
Kaksi merkkiä ovat nousset kenkälistani kärkeen eli Vagabond ja Ten Points. Nä kolmet tilaamani kengät olivat kaikki tällä kertaa Vagabondeja. Ne vaan miellyttävät silmää ajattomuudellaan ja yksinkertaisella tyylikkyydellään ja ovat aina varma valinta koon sekä istuvuuden suhteen. Eli kun kenkäkuume nousee hallitsemattomiin lukemiin, niin nokka kohti näyttöä, nettiosoitteenpyttely, "pakko saada!" -kenkien bongaus ja paina "Tilaa". Helppoa!Ja koska se on niin helppoa, niin meikäläisen kaapissa on nyt kolmet uutuuttaan kiiltävää kenkäparia. Kaikki konjakinvärisiä tietty, koska se vaan on maailman kaunein kenkäväri, ja käyhän se niin ihqusti mun syyskostyymienkin kanssa, sanoo ikuinen ruskeanrakastaja...


♥ Ihanan turhamaisia hetkiä Sinunkin syyspäiviin! ♥ 

Mirkka