torstai 15. marraskuuta 2018

TON 14 - ja tuolihaaveet toteutuivat!


Kuten Instagram-seuraajani ovat voineet huomatakin, olen haaveillut mustista TON 14 -tuoleista jo pidemmän aikaa. Olen välillä kysellyt mielipidettänne mm. IKEAn työtuolin vaihtamisesta tähän tuolikaunottareen, mutta silloin päädyinkin &Traditionin Pavilion AV2 -tuoliin, josta lisää täällä

Vanha ruokailuryhmämme sai uuden kodin ja samalla oli oiva hetki keventää ruokailunurkkauksemme tunnelmaa. Raskaat talonpoikaiskalusteet vaihtuivat IKEAn LISABO-pöytään ja tsadaa: TON 14 -tuoleihin!


Jouduin odottamaan tuoleja noin kuukauden päivät. Aika tuntui kivuliaan pitkältä, mutta hyvää kannatti odottaa. Ruokailuryhmän kokonaisuus on paljon sirompi kuin ennen, ja muutoksella saatiin juuri sitä mitä toivottiinkin, eli tilaa. Tuolit ovat todella kevyet, joten niitä on huomattavasti helpompi liikutella kuin korkeaselkäisiä ja täyspuisia talonpoikaistuoleja.


Jos joskus kodissamme on enemmän neliöitä, niin haaveilen suuremmasta pöydästä ja näyttävimmistä tuoleista. Tämän voi ratkaista niinkin, että TON 14 -tuolit ovat sivuilla kuten nytkin, mutta pöydän päätyihin hankitaan massiivisemmat tuolit. Esimerkiksi tämän CH24-tuolin kelpuuttaisin meille oikein hyvin. Toimisi myös mustalla rungolla ja luonnonvärisellä istuimella. Tarkensin ihan vaan sen vuoksi, josko joulupukki sattuisi lukemaan tätä postaustani... 


Eli isompi koti (vaikka järvenrannalta) ja pari CH24 -tuolia. Siinä minun pienet ja vaatimattomat joululahjatoiveeni. ;)

- Mirkka -