perjantai 6. tammikuuta 2017

TV-kuvauksia, lehtijuttu...

- uusi vuosi tuo tosiaan uusia kujeitaKuten uudenvuodenaaton Instagram-päivityksessä jo mainitsin, toi mennyt vuosi kaikenlaisia kivoja sisustukseen liittyviä kokemuksia. Ne ovat kannustaneet jatkamaan omalla linjalla, olipa se sitten trendikästä tai ei. Ja antaneet myös rohkeutta olla täysin oma itsensä, miellyttippä se muita tai ei.

 

Vuonna 2016 pääsin kokemaan, kuinka sisustuslehtien valloittavat jutut tehdään ja kotimme esitellään helmikuun Unelmien Talo ja Koti –lehdessä. Jutuntekopäivä oli huikea kokemus: sain puhua koko päivän sisustamisesta, eikä vastapuoli vaikuttanut kertaakaan kyllästyneeltä! ;) Kaunis kiitos ja iso lämmin rutistus siitä kuuluu Ilona Pietiläiselle ja Hanne Maneliukselle. Kiitos ihanat! 

 

Kesään mahtui myös TV-kuvauksia, kun kotimme pääsi mukaan alkavan kauden Suomen kaunein koti –ohjelmaan.  Voi kuinka uutta ja ihmeellistä se kaikki olikaan, vieläkin perhoset pörräävät vatsassa. Olipahan vaan jännä päivä ja jännän äärellä ollaan vielä maanantai-iltaan 16.1. klo 20.00 saakka, jolloin meidän kotimme esitellään ruudussa. Hui, mä en kestä, jännittää jo nyt niin paljon!


Mitähän tämä vuosi tuo tullessaan..? Toivottavasti jotain sellaista, mitä voi tulevana vuodenvaihteena summata iloisin mielin. Haaveita ja tavoitteita ainakin löytyy, joten nyt vaan toivotaan, että edes jokin niistä toteutuisi...

ISO KIITOS kaikille, jotka mahdollistivat 

nämä hienot kokemukset!

- Mirkka -