tiistai 21. elokuuta 2018

Kun kohtalo puuttui peliin - ja nyt meillä on uusi työtuoli!


Kyselin jokin aika sitten IG:ssa mielipidettänne makuuhuoneemme työpisteen tuolista. Vanha tuoli oli IKEAn KULLABERG ja haaveissa oli musta TON 14. IKEAn tuolissa ei ollut mitään vikaa; se toimi moitteettomasti ja miellytti edelleen sisustussilmääni. Toivelistalla on kuitenkin jo pidempään kummitellut musta TON 14 -tuoli ja vihdoin sille löytyi sopiva paikka kodissamme.  


Vastauksenne jakaantuivat tasaisesti eli kumpikin tuoli sai omat vankat kannattajansa. Niinpä ajattelin hauduttaa ajatusta ihan rauhassa, jottei tulisi tehtyä mitään hätiköityä. Olihan kyseessä suuri päätös! ;)


Eräänä iltana puhelimeni soi, vieraasta numerosta soitettiin ja naisääni kysyi vieläkö tuoli oli myytävänä. Hmmm, hetki vierähti kunnes pääsin kartalle, eli netissä myynnissä olevaa KULLABERG-tuoliammehan tämä rouva kyseli. 

"Juu juu, myytävänä on!" kuulin itseni sanovan luurin toiseen päähän. Siis mitä? Olin myymässä tuolia, jonka olin ajatellut vielä pitää ja miettiä mahdollista vaihtoa ihan rauhassa. Olin kokonaan unohtanut, että olin laittanut tuolin nettikirppikselle myyntiin. 

Kaupat sovittiin tehtäväksi samantien, joten en onneksi ehtinyt miettimään ja katumaan kauppoja sen enempää. Kohtalo oli karu eli puoli tuntia puhelun jälkeen työpisteellämme ei enää ollut tuolia.


Uskomatonta, miten moinen IKEAn tuolista luopuminen voi aiheuttaa harmitusta, mutta ajattelin, että tämän täytyi olla kohtalon johdatusta. Kuulostaapas henkevältä ja vakavalta, mutta toisaalta; olihan se! ;) Oli siis kirkkaan selvästi tarkoitettu, että nyt hankin haaveilemani TON-tuolin! 

Paitsi että sisustajan mieli on ailahtelevainen... 

 
Törmäsin nimittäin netissä &Traditionin Pavilion AV2 -tuoliin ja sitten se oli menoa, josta ei enää ollut paluuta. Se oli Hän. Hän se oli. Eikä nyt voi käyttää mitään muuta persoonapronominia kuin yksikön kolmatta!


Muotoilu pähkinäpuisilla istuinosilla & mustalla teräksellä: Täydellinen pari työpöydällemme ja sopii kuin käsi käteen muun sisustuksemme kanssa. 

Kohtaloa tai ei, mutta se oli siinä. Piste.


Arvaappas millä nytkin istuskelen ja 

postausta kirjoittelen...

- Mirkka -