perjantai 23. elokuuta 2019

Makuuhuoneen loppusilaus Annon tekstiileilläKyselin edellisessä postauksessani mielipidettänne, kumpi uusista Annon tekstiiliseteistä kävisi paremmin olohuoneen sohvallemme. Tilasin Annon alesta Haave- ja Milli- koristetyyny-/torkkupeittosetit ja kummatkin istuivat hyvin sohvallemme. Mutta kumpi veti kuitenkin pidemmän korren, siihen tämä sisustaja kaipasi apuanne. Sain eri some-kanavien kautta mieltä piristävän paljon kommenttejanne ja lopputulos näytti olevan sama kuin itselläkin; molempi parempi eli kummatkin setit saivat tasaisesti kannatusta.


Koska elämme orastaa syksyn aikaa, päädyin pukemaan sohvan harmaaseen asuun ja vaalea Haave-setti valtasi makuuhuoneen. Tähän lopputulemaan päädyin lähinnä sen vuoksi, että Haave käy täydellisesti pellavaisiin sänkytekstiileihimme. Väri ja pellavamainen struktuuri täydensivät makuuhuoneen yleistä ilmettä - Haave vain oli kuin tehty makkariimme. 

Vai mitä olet mieltä; onko lopputulos harmooninen vai meneekö yleisilme jo liiankin tylsän tasaiseksi?


Näin meillä tänään, mutta sisustajan mieli on tunnetusti ailahtelevainen, eli sitähän ei voi tietää, mistä huoneesta tekstiilit seuravalla viikolla löytyvät. Nyt kuitenkin tuntuu ja näyttää omaan silmään hyvältä, eli olohuone pukeutuu syksyä kohti tummempaan asuun ja makuuhuone saa vielä leikitellä kesäisen keveässä kuosissa.

Kiitos sisustusavustanne ja kauniista kommenteistanne 

- olette ihania! ♥

- Mirkka -