maanantai 4. maaliskuuta 2019

Lomalahja itselle: AYTM Globe -maljakko


Olen sisustuksen suhteen kuin alkoholisti, joka löytää aina syyn avata pullon korkki. Niin myös minä löydän lähes aina "perustellun" syyn hankkia jotain sisustukseen liittyvää. Tällä kertaa syynä oli loma, talviloma. Kyllähän kunnon lomalainen itselleen lomalahjan hankkii, eikö?

Näin vankan perustelun siivittämänä annoin itselleni luvan käväistä Finnish Design Shopin nettisivuilla, eikä mennyt hetkeäkään, kun lomalahja oli löydetty!

 
 

Kerroin jo aiemmin addiktiostani pyöreitä sisustusesineitä kohtaan. Pieni ja pyöreä vaan on muotona sellainen, joka käy paikkaan kuin paikkaan ja asetelmaan kuin asetelmaan. Juuri muodon ja esteettisen keveyden vuoksi ihastuin tanskalaiseen AYTM Globe -maljakkosarjaan. Mallistosta löytyy maljakoita kolmessa eri koossa, viidessä värissä ja mustalla tai kultaisella jalalla. Lasimaljakon värivaihtoehtoina ovat musta, sininen, roosa, vihreä ja meripihka. 

Otin tylsästi varman päälle ja päädyin mustaan, koska se vaan käy joka paikkaan. Alunperin haaveilin pienestä mustasta maljakosta kultaisella jalalla, mutta koska sitä yhdistelmää ei ollut saatavilla, päädyin mustaa mustalla -versioon. Nyt on ainakin otettu satakymmenen prosenttisesti varman päälle!Visionani onkin, että hankin joskus myöhemmin saman maljakon isompana kokona ja ehkäpä silloin päädynkin kultaiseen jalkaan. Maljakot olisivat kiva pari samalla lasinsävyllä, mutta jalat toisivat pientä kontrastia keskenään. Siihen asti tämä pienen pieni, vain 10 cm halkaisijaltaan oleva Globe-maljakko saa kaveerata Annon Rauha -maljakon kanssa. Hyvinhän tämäkin pariskunta näyttää tulevan toimeen!Nyt pistän sisustusasiat hetkeksi taka-alalle ja keskityn täysillä lomanviettoon. Tämä loma lomaillaan kotioloissa kaikkea kivaa perheen kanssa puuhaillen. Kotiloman ohjelmalistaa on karttunut kiitettävästi, mutta tarkoituksena on silti elää hetkessä ja unohtaa kaikki aikataulut. Tehdään sitä, mitä huvittaa, ja jos ei huvita, niin sitten ei tehdä mitään. 

Eli aivot narikkaan ja loma-asetukset päälle - se o moro!


Lomalla tai ei, mutta ihanaa viikkoa 

itse kullekin kulkijalle!

- Mirkka -