torstai 13. syyskuuta 2018

No nyt näkee: Makuuhuoneen uusi House Doctor!

omashop

Syyskuu tuo mukanaan pimenevät illat ja lisääntyvän valon tarpeen. Olen jo jonkin aikaa kaivannut makuuhuoneeseemme lisävalaistusta pöytä- tai seinävalaisimen muodossa. Hankimme eteiseen keväällä House Doctorin Game -valaisimen, joka on ollut kaikin puolin nappiostos. Eikä  vähiten muotoilunsa vuoksi! Ylipäänsä olen kovasti ihastunut kyseisen merkin sisustustuotteisiin. Onhan niillä IKEAa enemmän hintaa, mutta eivät silti ole överihintatasoa. 

Ja jos tanskalaiset House Doctorin omistajasisarukset uskovat, että kaunis sisustus edistää elämäniloa, niin täytyyhän tätä metodia jakaa omassakin kodissa!

omashop
omashop
omashop

Ihastelin IG:ssä OMAshopin feediä ja jähmetyin House Doctorin Mall Made -valaisinta esittävän kuvan kohdalla. Vihdoin löytyi täydellinen valonlähde meidän makuuhuoneeseen! Mustaa metallia, sopivasti teollisuushenkeä; ei liian nätti, ei liian rosoinen, näppärä kääntyvä varsi kuten Gamessakin... Ja tarpeeksi massiivinen koko, onhan sillä korkeutta jopa 66 cm ja leveyttä lähes yhtä paljon. Tämä valaisin ei nimittäin kaadu pienestä tönäisystä tai ikkunasta tulevasta tuulen vireestä!


omashop
omashop
omashop

Ja mikä onkaan parasta, kun löydät jonkin tuotteen, jota olet jo pitkään passiivisesti tai aktiivisesti etsinyt, ja vihdoin löydät sen? 
- Nopea asiakaspalvelu tietty!

Näin oli tosiaan OMAshopin kanssa ja jo pari päivää tilauksen jälkeen pääsin nauttimaan sängyssä loikoilusta kirja kainalossa - koska näki! Kiitos Ilona & Anna - teidän iloinen asiakaspalveluhenki välittyi sähköpostiviestienkin kautta! ♥

OMAshopista löytyy kattava valikoima muitakin House Doctorin ihanuuksia, joten olen vakiovieras yrityksen nettisivuilla. Siellä on ihan liikaa kaikkea muutakin ihanaa - käy vaikka katsomassa. Epäilenpä, ettet lähde sivuilta tyhjin käsin... ♥


Leppoisia luku- tai muita rentoutushetkiä sinnekin!

- Mirkka -❙ Valaisimesta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan