tiistai 8. toukokuuta 2018

Design Letters -Lööv

- ja äänestys 

Kodistamme ei löydy yhden yhtä mietelausetta, sisustustekstiä tai sanontaa; ei seiniltä, tekstiileistä eikä tauluista. Poikkeuksen tekee ainoastaan makuuhuoneen suht uusi LE NOIR -julistetaulu - mutta sehän onkin väri, ei teksti! ;) 

Nyt olen kuitenkin ihastunut kirjaimiin, yksittäisiin ja yksinkertaisiin sellaisiin. Varsinkin Arne Jacobsenin kirjainten typografia on vienyt minut mukanaan. Ja täytyy myöntää, että kelpuuttaisin kyllä kyseisen herran muitakin muotoilun helmiä kotiini! 

Pieni on kaunista, joten sisustuskirjaimet valtaavat kotiamme pikku hiljaa pienissä erissä - mukien muodossa, mustana ja valkoisena. Design Lettersin pelkistetty tyyli tuokin kivaa kontrastia boho-henkiseen sisustukseemme. 

Ja mukit ovat vielä monikäyttöisiä; toimivat oikein hyvin kahvimukina sekä kukkaruukkuina. Vai mitä sinun esteettinen sisustussilmäsi sanoo?

Pakko käyttää tilaisuus vielä hyväkseni, hih. :) 

Blogini pääsi nimittäin mukaan Deko-lehden sisustusblogikilpailun finaaliin. Jos olet sitä mieltä, että blogini ansaitsee äänesi ja haluaisit näin edesauttaa pikku tytön haaveeni toteutumista, niin äänestys löytyy täältä. Äänestäjien kesken arvotaan Piz Buin -aurinkosuojapaketteja sekä Deko-lehden vuosikertoja. Äänestysaikaa on torstaihin 10.5. asti. 

♥ Lämpimistä lämpimin kiitos, jos sain äänesi! ♥ 


K i r j a i m e l l i s e s t i 

kaunista viikon jatkoa!

- Mirkka -