sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Makuuhuoneen hylly vaihtoi väriäSanoisinpa, että nyt on epäloogisuus huipussaan. Ulkona pimenee päivä päivältä ja minä tummennan kotimme sävyjä samaa tahtia. Toisinpäinhän sen pitäisi mennä, eikö?!?

Olen tainnut jo aiemmin mainitakin, että kotimme valkoiset huonekalut ovat olleet lievän hävitysuhan alla ja niin näytti käyvän nytkin. Tällä kertaa suurennuslasin alle joutui makuuhuoneen hylly, joka sai pintaansa uutta väriä ja valkoinen muuttui mustaksi. 
Maalausprojekti oli taas näitä sisustajan päähänpistoja, joiden toteutusta ei turhaan jääty jahkailemaan. Samantien tongittiin varastoista sopiva maalipurkki, pikaiset maalausviritykset kylppäriin ja eikun tela heilumaan. Itse projektissa ei kauaa nokka tuhissut, vaan hylly oli kuivumista vaille valmis jo samana iltana. Seuraavana päivänä hylly vanhoille teloilleen ja taas saatiin yksi sisustuspäivitys purkkiin - done.
Sängyn päädyssä olevaa hyllyä on koristanut jo pidemmän aikaa tyttäremme päiväkoti- ja koulukuvat, mutta nyt ne pääsivät lepuuttelemaan kaapin hyllyille. Uusi väri toi mukanaan uuden stailauksen ja kirpputorimyyntiin menossa ollut miehen nahkahattukin pääsi uuteen tehtäväänsä. Tuleehan noita kirpputoreja myöhemminkin, joten ilahduttakoon meitä vielä jonkin aikaa...


Vaikka sisustusvärit tummenivat, toi "uudet" pikku jutut kaivattua piristystä pahimpaan kaamosaikaan. Tuoko kaamosaika piristysvirityksiä sinunkin kotiisi?Piristystä päivääsi & valoa viikonlopun jatkoosi!

- Mirkka -