torstai 26. lokakuuta 2017

Keittiön uusi kattovalaisin: 

teollisuustyyliä konjakin keraHankimme vajaa pari vuotta sitten ruokailunurkkaukseemme uuden kattovalaisimen, juuri ennen kuin kodistamme oltiin tulossa tekemään juttua Unelmien Talo&Koti -lehteen. Valaisin oli vieläkin ihan ok, mutta turhan maalaisromanttinen, eikä enää tuntunut omalta jutulta. Nurkkauksen kattovalaisin oli siis ollut ostoslistalla jo pidempäänkin, mutta kun mieleistä ei tullut vastaan, niin asia vain jäi. Kunnes...
...puhelin soi ja langan toisessa päässä oli sisustustoimittaja, joka halusi tulla kuvaajan kanssa tekemään kodistamme juttua - tällä kertaa paikalliseen Savon sanomiin. Voitte varmaan arvata mitä tein lähes ensimmäiseksi puhelinsoiton jälkeen? No googlailin kattovalaisimia tietty! Nyt valaisimen vaihtoon oli painava syy ja tiukka aikataulukin painoi päälle.

 


Kattovalaisinasia oli varmaankin tarkoitettu menevän juuri näin. Nyt ei tarvinnut kauaa surffailla, kun täydellinen valaisin löytyi Cobellon nettisivuilta. Mustaa metallista teollisuustyyliä konjakkisilla nahkaremmeillä: täydellinen! Valaisinta löytyi kahta eri kokoa, ja koska se oli niin täydellinen, niin totta kai sen piti olla myös mahdollisimman suuri! Loogista eikö? 

 
 
Soitto Cobelloon ja parin päivän päästä olin onnellinen uuden ja räyheän valaisimen omistaja. Eikä todellakaan ollut turha ostos; valaisin pääsi oikein yksittäiskuvaankin lehden sivuilla, hih. 


Jutuntekopäivän päätteeksi totesin mielessäni, että näitä toimittajien yhteydenottoja pitäisi tulla useamminkin; silloin alkaa nimittäin pölyrätti heilumaan ja sisustus päivittymään!

Valoa ja väriä syksyn harmauteen! 

- Mirkka -