keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Nyt meillä nukutaan (myös) hiekanvärisissä pellavalakanoissaNiinhän siinä sitten pääsi käymään, että meille kotiutui myös hiekanväriset pellavalakanat. Juuri ne, mistä edellisessä postauksessani haaveilin. Juuri kun postaus oli julkaistu, menin JYSKiin ja bongasin nämä hiekkaiset pellavaiset. Kun hintalapussa seisoi vaivaiset 45 € per tyynyliina-pussilakana -setti, ei ostopäätöstä mietitty kauaa. 


Tuo ei nimittäin ole hinta eikä mikään pellavalakanoista. Pikkuisen mieltä askarrutti materiaalin laatu, kun hinta oli noinkin edullinen. "Estetiikka edellä" -ajatus kuitenkin voitti, enkä tosiaankaan voinut jättää lakanoita hyllylle. 

Ja mikä miellyttävä yllätys olikaan, kun lakanoita jo useamman yön käyttäneenä voin todeta, että nämähän ovat miellyttävimmät pellavalakanat, mitä meillä on. Paksua pellavaa ja ryhtinsä hyvin pitävät, mutta silti "ah, niin pehmeät!" -lakanat.

 

Olkoon nämä sitten vaikka välikausilakanat, kun kesäisin nukutaan vilpoisissa valkoisissa puuvillasatiineissa ja talvisin lämpimän ruosteisissa pellavaisissa. Olipa vuodenaika siis mikä tahanssa, mutta aina nukutaan tosi hyvin.

Kyllä, lakanoihin ja nukkumamukavuuteen kannattaa todellakin panostaa!

Makoisia unia toivotellen

- Mirkka -