keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Nyt meillä nukutaan (myös) hiekanvärisissä pellavalakanoissaNiinhän siinä sitten pääsi käymään, että meille kotiutui myös hiekanväriset pellavalakanat. Juuri ne, mistä edellisessä postauksessani haaveilin. Juuri kun postaus oli julkaistu, menin JYSKiin ja bongasin nämä hiekkaiset pellavaiset. Kun hintalapussa seisoi vaivaiset 45 € per tyynyliina-pussilakana -setti, ei ostopäätöstä mietitty kauaa. 


Tuo ei nimittäin ole hinta eikä mikään pellavalakanoista. Pikkuisen mieltä askarrutti materiaalin laatu, kun hinta oli noinkin edullinen. "Estetiikka edellä" -ajatus kuitenkin voitti, enkä tosiaankaan voinut jättää lakanoita hyllylle. 

Ja mikä miellyttävä yllätys olikaan, kun lakanoita jo useamman yön käyttäneenä voin todeta, että nämähän ovat miellyttävimmät pellavalakanat, mitä meillä on. Paksua pellavaa ja ryhtinsä hyvin pitävät, mutta silti "ah, niin pehmeät!" -lakanat.

 

Olkoon nämä sitten vaikka välikausilakanat, kun kesäisin nukutaan vilpoisissa valkoisissa puuvillasatiineissa ja talvisin lämpimän ruosteisissa pellavaisissa. Olipa vuodenaika siis mikä tahanssa, mutta aina nukutaan tosi hyvin.

Kyllä, lakanoihin ja nukkumamukavuuteen kannattaa todellakin panostaa!

Makoisia unia toivotellen

- Mirkka -  

4 kommenttia:

 1. Kaunis hiekanväri onkin! Oli myös kiva vinkki, sillä en ole huomannut katsoa Jyskistä pellavaisia. Muuten käyn aina välillä kurkkaamassa mitä kivaa siellä on - tänään löysin pienen mustan teräspöydän pihalle, 15 e.
  Misto tuo huikean kaunis taulunne on? Älä vaan sano, että olet itse maalannut sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Hiekan sävy ja pellavan ryppyisyys - ei voi mitään, mutta minulle siitä tulee mieleen eksoottiset hiekkadyynit tai afrikkalainen safaritunnelma...

   Samaa mieltä, eli sisustajan ei tosiaankaan kannata unohtaa Jyskiä, sieltä tekee aina välillä hienoja löytöjä! Kannattaa siis käydä koluamassa lakanatarjontakin läpi. ;) Ja hyvän löydön olit sinäkin tehnyt; mitä edullisempi, sitä parempi.

   Tuo mahtava taulu ei todellakaan ole minun tekemäni vaan hienon taiteilijan Piia Pieviläisen. Tässä toinen vinkki, missä kannattaa ehdottomasti käydä: www.piiabiiaatelier.fi. ♥

   Kaikkea ihanaa sinulle Maarit! ♥

   Poista
 2. Minulla on valkoisena samat lakanat. Noin vuoden verran olen pessyt ja pitänyt ja ovat tosi laadukkaat. Ostin myös tarjoushinnalla silloin 45 eurolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla Piitu! Ei siis ollut tosiaankaan huono ostos, joten ei tarvitse harmitella, vaikka menikin ostohetkellä heräteostoksien piikkiin. Minulla on myös toiset pellavaiset, hyvät nekin, mutta kyllä nämä jyskiläiset voittaa ne mennen tullen.

   Kivaa viikonloppua & kaunista kesän alkua! ♥

   Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |