perjantai 26. elokuuta 2016


Tuunaamalla oikea tunnelma

  

Löysin Clas Ohlsonilta kivan lampun, joka koottiin lampunjalasta ja polttimosta halutunlaiseksi. Valitsin betonijalan ja siihen isoimman LED-lampun, mitä kaupasta löytyi. Tämä pari toimi esteettisesti hyvin ja se sai uuden kotinsa olohuoneestamme vanhan puulaatikon päältä.Muuten kaikki näytti hyvältä, mutta yllätyksekseni betoninen lampunjalka hyökkäsi silmille, se oli meille liian kliininen tai jotain... Apu oli kuitenkin lähellä, eli suuntasin  Prisman leluosaston pienoismallien maalihyllylle. Tämä paikka on pelastanut minut niin monelta sisustusongelmalta! Valitsin tummanharmaan mattamaalipurkin (hinta vain 2,95 €!) ja tuputtelin pienellä pesusienen palasella maalia betonikuutioden kulmiin, pitkille reunoille sekä varovaisemmin tasaisille isoille pinnoille. 

Hmmm, vuorokauden lopputulosta katseltuani totesin, että ei hyvä, liian tehdynnäköinen. Siispä suunta uudestaan kohti Prismaa. Nyt mukaan lähti beigen ja vihreän vivahteella oleva vaaleanharmaa maali, mattaisena tietty sekin. Sitten uusi tupsuttelukierros ja vihdoin alkoi lopputulos miellyttämään vaativaa silmää. Nyt lamppu betonijalkoineen sulautuu hyvin ympäröivään sisustukseen, eikä nouse esille liian kovana kontrastina.

 
 


Nyt ollaan taas)yhtä diy-kokemusta rikkaampia ja lisäksi vielä uniikin lampun omistajia. :) Kyllä tuossa lampun valossa passaa lueskella ja hei muuten - aloittaa viikonlopun vietto!
 

 
 
Tulevana viikonloppuna kuopiolaisia hellitään eri tapahtumilla. Ohjelmassa on Sataman yötä, Satoa -Food Festival ja Rompepäivät. Voitte vaan arvata, mihin tällainen vanhan tavaran hamstraaja suuntaa... Rompepäivät; here I come!

Satoi tai paistoi, ei väliä  - pidetään mieli silti aurinkoisena! :)

Mirkka