maanantai 24. kesäkuuta 2019

Kukat toivat kesän kaupunkijuhannukseen


Kylläpäs 'ei-kukkaihmisen' postaukset alkaa mennä kukkavoittoisiksi. Juuri edellisessä postauksessani käsittelin kukka-aihetta, ja mikäs se otsikossa nytkin seisoo? No kukkasetpa hyvinkin.

hakuna matata

Vietimme jo perinteeksi muodostuneen kaavan mukaisesti juhannusta kotona, siis kaupungissa. Meillä itsellämme tai lähipiirissä ei ole kesämökkiä, joten viimeiset kahdeksan vuotta Kuopiossa asuessamme olemme viettäneet kaikki juhannukset kotona. Ja mikäpä omassa kodissa on ollessa! Kotioloissa on kaikki muut mökkipalvelut saatavissa paitsi järvenranta, ja mikä parasta; kaupungissa ei ole niin paljon itikoita. Tänä vuonna ei muuten yksikään inissyt korvanjuurella tai pistää tuikannut.


Juhannukseksi koti siivotaan siistiin kuosiin, ruokatarjoiluun panostetaan täysillä ja kodin kesäfiilis loihditaan esimerkiksi maljakkoasetelmin. Tänä jussina Marimekon Urna sai kaverikseen valkoista haltijankukkaa, joka kukkii mahtavana röykkiönä takapihan kukkapenkissämme. Ruokailunurkkauksen saviruukku taas täyttyi luonnonheinillä, niillä koirankusemilla(?), joista mainitsin edellisessä postauksessani. ;)

Pikkujutuilla peruskodista kuoriutui kesäkoti. Ja mikä parasta; rahaa tähän tunnelman vaihtoon kului tasan nolla euroa. 

Tämä viikko vielä ja sitten SE alkaa -terkuin ;)

- Mirkka -