keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

Uusi TV-taso: Bestån tuunaus Doorien peitesetilläkaupallinen yhteistyö

Olohuoneemme on (joka) keväisen muutosmyllerryksen vallassa ja sisustuspäivitys alkoi huoneen keskipisteestä eli TV-tasosta. Jo reilun kymmenen vuoden ajan TV-tasona toiminut Niemen Tehtaiden Gustav-sarjan taso tuntui turhan romanttiselta nykyiseen sisustustyyliimme. Doorien peitesetit taas olivat kiehtoneet jo pidemmän aikaa ja nyt niille oli ilmiselvä tarve. Niinpä Gustav meni myyntiin, tilalle haettiin Ikeasta Bestå-runko ja Doorien peitesetti Shadow-sävyssä laitettiin samantien tilaukseen.

Doorie on kotimaisten ovien, peitelevyjen ja tarvikkeiden verkkokauppa. Yritys valmistaa ovet ja peitelevyt Ikean Bestå-, Pax- ja Metod -kalusteiden runkoihin. Ikean kalusteet saavat uuden elämän Doorien kuorilla ja kalusteen ulkonäkö päivittyy sisustustrendien mukaisiin sävyihin. Samalla tämä on kierrätystä parhaimmillaan, kun vanha Ikean runko voi jatkaa palveluaan pelkästään pienellä pintaremontilla. Itsellä meinasi sormi mennä suuhun, kun sopivankokoiset peitelevyt piti löytää kolmesta erillisestä Bestå-rungosta koottuun tasoon. TV-tasolla on pituutta yhteensä kolme metriä ja se on koottu kahdesta 120 cm ja yhdestä 60 cm Bestå-palikasta. Mutta no problem; Doorien Satu opasti asiantuntevasti ja saimme mm. tasolevyn sauman juuri siihen kohtaan, mihin sen esteettisesti halusimmekin. Millintarkkaa asiakaspalvelua - ja siitä tämä tyttö tykkää!

Doorien tuotteet saapuivat suoraan kotiovelle, joten tilaaminen oli helppoa loppumetreille saakka. Paketin mukana tuli selkeät asennusohjeet ja peitesettien asentaminen kävi yllättävän näppärästi. Asennusprosessia helpotti vielä se, että olimme kasanneet Ikean rungot etukäteen ja uusi TV-taso vain viimeisteltiin Dooriella. 

Ja voi miten paljon uudet kuoret tekivätkään perinteiselle Bestå-tasolle! Pelkistetyn kevyt muotoilu ja täydellinen värisävy kotimme sisustukseen, joten eihän siitä voi muuta kuin tykätä!Doorien uutuus on lämmin ja rauhoittava Cocoa-sävy. Ihastuin tähän väriuutuuteen heti ensinäkemältä ja pohdinkin nyt kuumeisesti, mihin saisin ruskeansävyistä Doorieta vielä mahtumaan kodissamme... 

En tiedä löytyykö vapaita neliöitä, mutta yhden asian tiedän satavarmasti. Doorien tuotteisiin olen nimittäin niin tykästynyt, että heidän konseptilla tulen sisustamaan kotiamme jatkossakin! 

Hmm, olisiko vaikka keittiönkaapit seuraava kohde...

TV-tason tuunausterkuin

- Mirkka -