lauantai 17. kesäkuuta 2017

Kesäkorumania ja ARVONTA! 

Blogiyhteistyö: Vernada-korut



Olen pikku tytöstä lähtien ollut varsinainen hienohelma; vaatteet pitää natsata yhteen, kynnet olla sävy sävyyn ja kaiken on tietty kruunanneet kauniit korut. Vaikka turhamainen prinsessa nostaa välillä ylväästikin päätään, en kuitenkaan tunnista itsessäni ladylikeä, enkä lämpene liialliselle bling blingille. Niinpä mieluisien korujen löytäminen on ollut haasteellista - kunnes törmäsin kotimaisiin Vernada-koruihin!


Varsinkin nahka ja puu korumaateriaaleina ovat vieneet sydämeni täysin! Nyt pukeudun päivittäin kaula- ja käsikoruihin, eikä silti ole tippaakaan ylipyntätty olo. Aidot, laadukkaat materiaalit ja tyylikkään yksinkertainen muotoilu takaavat sen, että koruja voi käyttää tilanteessa kuin tilanteessa. Ja minä tyttöhän käytän!


Vernadalta tuli markkinoille kesämallisto ja valikoima on taas tuttuun tapaansa valloittava. Mallistossa on ihania herkkuja ihan liikaakin. Tai noh, eihän koruja voi koskaan olla liikaa. Kesämalliston lisäksi tarjolla on laaja valikoima erilaisia koruja, jokaiselle jotakin. Ja mikä parasta; korut ovat monitoimikoruja eli niistä voi rakennella omannäköisensä eri korukomponentteja yhdistelemällä - kätevää. 


Herättiköhän kevätaurinko romanttisen puoleni, mutta repäisin ja hankin pinttyneistä tavoistani poiketen muuta kuin ruskeita nahkakoruja. Herkän vanhanroosan sävyiset korut koukuttivat täysin ja nyt ne ovatkin ykköskoruni kesäpukeutumisessa. Puuhelmiä, nahkanyöriä ja pieni ripaus Swarovskin kristallien kimallusta - täydelliset kesäkorut! Eikö?


Sinullakin on mahdollisuus pukeutua Vernadaan, sillä pitkään odotetun kesän kunniaksi laitetaan hyvä&kaunis kiertämään koruarvonnan merkeissä. Olet mukana arvonnassa kommentoimalla alle, mikä mielestäsi on kaunein Vernadan kesämalliston koru. Blogini lukijat ovat mukana kahdella ja muut yhdellä arvalla. Jos et ole blogini seuraaja, niin jätäthän viestiin sähköpostiosoitteesi, jotta arpaonnen suosiessa saan sinuun yhteyden. Osallistumisaikaa on perjantaihin 23.6. asti. Pehmeä potku peffalle arpaonnea tuomaan!


 Pue yllesi Vernada-koru ja kerro omaa tarinaasi!

- Mirkka -