sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Jäähyväiset sohvalle



Sisustusmaanikon elämä on raskasta; krooninen kuume, sisustuskuume, vaivaa koko ajan. Kun hetken erehdyt luulemaan, että tilanne on hallussa, niin taas tulee jokin päähänpisto, joka on "pakko" toteuttaa. Nyt se on sohva, uusi sohva.



Niinpä mielessä onkin haikeutta, koska tämä tulee olemaan viimeinen postaus Ektorp-sohvastamme. Ektorp on palvellut meitä jo lähes kymmenen vuotta; ensin kahden hengen ja myöhemmin kolmen hengen komplekseilla. Ja tyytyväisiä ollaan oltu - Ikean sohvalaatua (ainakaan Ektorpin) on ihan turha tulla minulle morkkaamaan. ;)



Jos ruokailunurkkauksen valaisin sai väistyä modernimman tieltä, niin sama kohtalo koittaa vanhalle sohvallemmekin. Nyt on pelkistetymmän vuoro, maalaisromanttinen ei vaan enää jyllää tässä huushollissa.


Viime aikoina olen kiitettävästi surffaillut sohvien perässä. Hakola, HT Collection, BoConcept ym. ovat olleet kovassa syynissä. Laadukkaista ja tyylikkäistä laatusohvista ei ole pulaa, joka merkiltä löytyisi kyllä meille kelpuutettava kalu. Helppouden ja halpuuden vuoksi kuitenkin päädyttiin taas Ikeaan. Miehen kanssa sovittiin, että mennään nyt tällä ja pidetään optio, että myöhemmin voimme halutessamme panostaa ajallisesti ja taloudellisesti enemmän sohvan hankintaan. Tämä postaus on osoitettu vanhalle rakkaalle palvelijallemme Ektorpille, joten nyt keskitytään vain Häneen ja muista merkeistä ja malleista höpistään sitten myöhemmin.


Kiitos Ektorp, olit meille hyvä ja 

toivottavasti pääset hyvään kotiin!

- Mirkka -


P.s. Meillä olisi sohva myytävänä. ;)