tiistai 2. huhtikuuta 2019

Sisustuslehdet kasaan järjesty! Esittelyssä House Doctorin rottinkinen lehtitelineOn olemassa lehtiä ja sitten on sisustuslehtiä. Erilaisilla aikakausi- ja sanomalehdillä versus sisustuslehdillä on se selvä ero, että muut menevät paperinkeräykseen, mutta sisustuslehdet säästetään. Se on hieman hassukin tapa, koska sisustustrendit muuttuvat koko ajan, ja jos luet vaikka pari-kolme vuotta vanhoja sisustuslehtiä, niin muutoksen kyllä huomaa - varsinkin, jos on sisustusaddiktoitunut ja seuraa alan kehitystä aktiivisesti. Mutta niin se vaan menee ja sama juttu on itselläkin, eli sisustuslehtiä on kertynyt jo muutaman vuoden takaa. Niitä ei vaan raski heittää samantien kierrätykseen ja yht'äkkiä huomaakin, että lehtiä löytyy kaapista jo melkoinen varasto.

Meillä luettu posti ja mainokset säilytetään olohuoneen vanhassa kommuutissa, joka näkyy mm. edellisessä postauksessani. Samaan paikkaan olen kerännyt omaan kasaansa myös sisustuslehdet. On lehtien säilyttämissä toki toinenkin pointti, eli niitä voi pitää myös esillä, jolloin ne toimivat omana sisustuselementtinään. Sisustuslehdet ovat usein jo visuaalisesti niin kauniita, ettei niitä haluaisi piilottaa muun paperinkeräykseen menevän postin sekaan.  Lehti-/kirjapino tasolla tai pöydällä tuokin mukavaa elävyyttä sisustusesineiden ja -koristeiden kaverina.


Seuraan Instagramissa House Doctoria - tuota sisustajan silmiä hivelevää tanskalaista sisustusbrändiä. BTW, on se vaan kumma juttu, miten Tanska hallitsee sisustusmaailman! Maa on täynnä mitä ihastuttavimpia sisustusmerkkejä ja muotoilun huippuja, ja se onkin kuin sisustajan paratiisi. Mikä sisustuskromosomi niillä tanskalaisilla oikein on, mikä meiltä muilta puuttuu?

No joo, ja sitten takaisin alkuperäiseen aiheeseen. Seuraan siis IG:ssä @housedoctordk:a ja huomasin yrityksen julkaisemassa kuvassa rottinkisen lehtitelineen. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, joten samantien pikainen nettisurffailu ja salapoliisityö, mistä telineen voisi itselleen hankkia. Suosin mieluiten kotimaisia yrityksiä, mutta en löytänyt tuotetta mistään, en kotimaisista enkä ulkolaisista verkkokaupoista. Niinpä meiliä luottoliike OMAshopiin, josta olen aiemminkin hankkinut House Doctoria, mm. meidän makuuhuoneen Mall Made -pöytävalaisimen.

Kuulin, että heille on lähiaikoina tulossa kyseistä lehtitelinettä, mutta vain kaksi kappaletta. Sehän riitti minulle, ilmoittautuminen varausjonoon ja nyt toinen näistä telineistä on kotiutunut meille. Sitä, mitä lehtiä telineeseen laittaisin, ei tarvinnut kauaa miettiä. Oli päivän selvä asia, että teline täytetään sisustuslehdillä. Nyt lehdet pysyvät siistissä kasassa ja ovat julkaisun mukaisessa aikajärjestyksessä, joten johonkin tiettyyn lehteen jälkikäteen palaaminen on näppärää. Lisäbonuksena teline tyylikkäine lehtineen on näyttävä yksityiskohta sisustuksessa.


Teline on siroudestaan huolimatta suht isokokoinen, joten sopivaa paikkaa piti hieman haeskella. Nopean piiri pieni pyörii -testailun jälkeen se päätyi olohuoneen TV-tasolle. Sisustuslehdet ovat nyt sisustuksellisen siistissä kasassa ja House Doctor ansaitulla paraatipaikalla. Ja mikä parasta; sisustusinspiraatiota kaivatessa lehdet ovat sohvalla loikoillessa aivan käden ulottuvilla! 

Missä sinä säilytät sisustuslehtiäsi, vai säilytätkö niitä ylipäätään?

Leppoisia lukuhetkiä sinnekin!

- Mirkka -