perjantai 11. tammikuuta 2019

&tradition Pavilion -perhe kasvoi: Esittelyssä olohuoneen uusi nojatuoliKerroin ennen joulua joululahjasta, jonka hankin itselleni. Valaisin- ja tuolifriikkinä sorruin - yllätys, yllätys - tuoliin! Eikä mihin tahansa nelijalkaiseen vaan mustaan ja komeaan TON 30 -tuoliin. Samassa postauksessa päivittelin rivien välissä sitä, kuinka mopo on lähtenyt keulimaan tuolihankintojen osalta ja menin vähän jo lupailemaan, että rauhoitun sillä saralla. Kunhan ensin hankin yhden tuolikaunottaren kotiimme... Ihan vaan yhden!

Tsa-daa! Tättärä-tää! Tässä Hän nyt on on: &traditionin Pavilion AV5 -nojatuoli! 


Makuuhuoneen työpisteellä on saman sarjan AV2-tuoli ja olen tykästynyt tuohon tuoliin edelleen niin täysillä, että nähtyäni tämän nojatuoli-version se oli pakko saada. Vanha rokokoo-tuoli muutti uuteen kotiinsa ja AV5 käy täydellisesti rokokoon tilalle. Tuolin esteettinen keveys tuo ilmavuutta suht pieniin neliöihin, joten tuntuu kuin oltaisiin saatu huoneeseen pari lisäneliötäkin. 

Olin jo jonkin aikaa kuolannut tämän tuolin perään, mutta tarkan euron tyttönä odotin loppuvuoden alennusprosentteja. Kun sain sähköpostiini kauan odotetun tarjousviestin, ei tuolin tilaamista tarvinnut enää miettiä, vaan sormi oli samantien 'Tilaa'-painikkeella.


Näin sydäntalvella tuoli verhoutuu pehmeään lampaantaljaan ja voin jo etukäteen kuvitella, mistä tulee suosikki hyggeilypesäni. Keväämmällä, kun koti taas riisutaan kevyempään kuosiin, joutaa taljat varastoon ja tuoli paljastaa kauniin pähkinäpintansa. Hei, olipas muuten hyvät kaupat; sain kuin kaksi tuolia yhden hinnalla!

Hyvää kannatti todellakin odottaa ja uskon vakaasti, että tuolikuumeeni on nyt laskenut hurjimmista lukemistaan ja rauhoitun sillä saralla. Ainakin hetkeksi.

Terkuin

Mirkka - the tuolifriikki ;)