tiistai 16. heinäkuuta 2019

Peili sisustuselementtinä: Makuuhuoneen kaaripeili∣ Peilistä saatu alennusta some-näkyvyyttä vastaan ∣

Peili on yksi suosikki-sisustusmateriaalini. Niiden avulla pieniin huoneisiin saa helposti tilan tuntua ja edullisesti "lisäneliöitä". Suuremmissa peilit taas tuovat tilaan elävyyttä ja lisäävät kiinnostavuutta. 

Reilun 80 neliön kodissamme on käytetty peilipintaa turhia säästelemättä. Muistan, kuinka makuuhuoneemme peililiukuovia suunniteltaessa olin huolissani siitä, tuleeko huoneesta tanssikoulun sali mieleen, kun suurta lasipintaa on kahdella seinällä. Huoli oli turha; ei tullut, ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen tuolloiseen valintaan. Samoin tekisin tulevaisuudessakin; peilipintaa pitää olla riittävästi ja samalla myös esteettisen näyttävästi.Massiivisten peililiukuovien lisäksi kodistamme löytyy erilaisia koristepeilejä lähes joka huoneesta ja useammassa muodossa. Kaaripeiliä meillä ei tosin aiemmin ollut, mutta nyt makuuhuoneestamme löytyy sellainenkin. 

Olen ihastellut somessa ja IG:ssa vastaantulleita eri kokoisia ja kauniin sävyisiä kaaripeilejä ja aina kuvan yhteydessä on ollut merkintä: #lasilinkki ja #essiscollection. Peilit ovat siis Essis Collection by Lasilinkki, eli jo vuodesta 1983 asti Kuopiossa toimineen täyden palvelun lasitalon tuotantoa. Lasilinkki luo lasista lähes mitä tahansa ja on valtakunnan eturivissä erityisesti sisustus- ja rakennuslasin tarjoajana. Lasilinkin  showroom onkin kuin lasitaivas - mitä ei lasista pysty tekemään, sitä ei ihminen tarvitsekaan!Ja tämän kaaripeilinhän minä ehdottomasti tarvitsin! Harmaasävyinen peili sopii harmaavoittoiseen makuuhuoneeseemme täydellisesti - oletko samaa mieltä? 

Tilasin peilin mittojen mukaisesti 40 x 60 cm ja se on kuin luotu sängynpäätymme päälle. Ai niin; juuri siihenhän se olikin tarkoitettu! Alla olevassa kuvassa näkyy DIY-työpöytä, jonka harmaan lasilevyn hankin myös Lasilinkistä. Huoneen harmaa harmonia heijastuu siis nyt myös kaaripeilin kautta - oh, I love it so! Lasilinkin Essis -mallisto on mukana Kouvolan asuntomessuilla ja esillä on mm. tilan huomionherättäjä, suurikokoinen lattiaversio tästä kaaripeilistä. Asuntomessut ovat avoinna 11.8. saakka, joten kannattaa käydä ainakin tutustumassa näihin kutkuttavan kauniisiin peili-sisustuselementteihin!


Nähdäänkö messuilla?

- Mirkka -