tiistai 4. joulukuuta 2018

Yhteneväiset kynttilänjalat ja salainen sisustusmetodini


Kovin on ollut kynttilänjalkapainotteisia nämä meikäläisen viime viikkojen postaukset, mutta ei laiteta sitä mielikuvituksettomuuden, vaan ainoastaan vallitsevan sesongin  piikkiin. Taas tuli vaan polttava tarve jakaa kanssanne musta jouluni, siis musta kynttilänjalkajouluni. 

Tänä syksynä huomioni on kiinnittynyt kynttilänjalkoihin, joissa on "aluslautanen". En tiedä, mitä nämä ovat viralliselta nimeltään, vai onko niille edes mitään erikoisnimikettä. Kynttilänjalka mikä kynttilänjalka. Jos se lisäksi on musta ja muutenkin miellyttää yksinkertaisella muotoilullaan, niin se riittää. 



Hankin aiemmin H&M Homesta kaksi matalaa metallista kynttilänjalkaa ja täydensin kokoelmaa IKEAn korkeammilla FULLTALIG-jaloilla. Kun kodin tilat eivät ole päätä huimaavia, luo sisustuselementtien yhteneväisyys tilantuntua ja rauhallisuutta. Sama pätee yhtä lailla suurissa kalusteissa ja huonekaluissa kuin pienemmissäkin yksityiskohdissa. Niinpä meidänkin kodin väripaletin valtaavat pääosin musta ja ruskean + harmaan eri sävyt. Ja tyylillisesti yritän noudattaa tiettyä linjaa - linjaa, jota en tosin osaa laittaa minkään tietyn otsikon alle.



Noudatan siis tätä metodia myös kynttilänjalkojeni suhteen, eli yhdellä ja samalla kaavalla mennään. Ja jos vaihtelua haluaa, niin voihan vaikka kynttilöiden väriä vaihdella. Huomasitteko, kuinka minäkin "revittelin" ja laitoin perinteisten mustien ja harmaiden kynttilöiden sekaan yhden vihreän. Myönnän, aika hurjaa! ;)



Tällaiset tulee olemaan meidän joulun kynttiläasetelmat. Jonkun mielestä varmaan tylsät ja synkät, mutta minun silmiini ne näyttävät  lepattavine liekkeineen ainoastaan tunnelmallisilta. Kaveriksi ripaus kultaa, messinkiä ja havunoksan vihreää, niin avot: johan joulufiilikset alkavat mukavasti kutkutella vatsanpohjassa.

Tunnelmallisin terveisin

- Mirkka -