sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Siveltimet silmäniloksi


Erilaisia meikkisiveltimiä ja -huiskia on kertynyt meikkikorin pohjalle ja halusin ne esille wc:n tasolle, josta ne on helppo löytää ja kätevä käyttää. Koska meidän huushollissa asiat tehdään esteettisyys edellä (= käytännöllisyydestä ei aina niin väliä), niin idea meinasi tyssätä alkuunsa, kun en keksinyt huiskille sopivaa astiaa, joka sopisi wc:n rustiikkiseen sisustukseen. 

Tasolla on ennestään mm. ruskeaa kierrätyslasia oleva Indiskan saippuapumppupullo ja patinoitunut puulaatikko vanulapuille ja -puikoille. Näin sisustussilmissäni, että kaksi vanhaa ruskeaa juomalasia olisivat nappivalinta siveltimille - mutta mistäs sellaiset tähän hätään löydät?!? Et mistään! Ruskea lasi ei ole tällä hetkellä erityisen trendikästä, joten turha lähteä metsästämään laseja sisustusliikkeistä tai tavaratalojen talousosastoilta. Mikäs silloin apuun? No kirpparit tietty! Ja heti ensimmäisestä löytyi kaksi täydellistä lasipulloa - vai mitä lie - mutta joka tapauksessa juuri sopivan kokoisia ja näköisiä. Eikä hintakaan ollut esteenä kaupanteolle; kummallakin oli nimittäin hintaa vain yksi vaivainen euro!

Näiden löytöjen lisäksi omista varastoista löytyi erikokoisia pulloja, joten nyt saatiin siveltimet silmäniloksi - ja kaiken kukkuraksi käytännöllisyys on tällä kertaa huippuluokkaa!

Sisustus on nyt tip top, joten ei kai tässä sitten muutakaan, kuin rouvaa ehostamaan ja naamaa sutimaan... ;)

Naisellisin hömppäterveisin,

Mirkka