lauantai 2. kesäkuuta 2018

Viinalla sisustaminen

  Melko hurja otsikko. Ja ehkä hieman arkaluontoinenkin. Olen nähnyt, mitä tuhoa alkoholi saa aikaiseksi, mutta nyt ei oteta kantaa kansanterveydelliseen puoleen, vaan mennään vain ja ainoastaan estetiikka edellä.
Talven aikana sisustuskuvissa näkyi huomiota herättävän ihastuttavia ginipulloja. Kyse oli Kyrö Distelleryn Napue gin -pulloista, jotka saivat tyhjenemisensä jälkeen toimia mm. kynttilänjalkoina. Pullo ja ennen kaikkea sen etiketti olivat täydelliset sisustuksen täydentäjät, mutta ongelmana oli pullon sisältö. Gini ei ole alkoholijuomien ykkössuosikkini, joten pelkän lasipullon perusteella en viitsinyt sitä hankkia. 

Onneksi sisustajarouvalla on ymmärtäväinen ja uhrautuvainen mies ja hän halusi ilahduttaa vaimoaan viinapullolla, esteettisesti kauniilla sellaisella. Niinpä sisustustamme (huom. ei viinakaappiamme) täydentää MuiGin-ginipullo - aikas täydellinen tämäkin!

 


Muistin mieheni uuteen ammattiin valmistumista Teerenpeli-viskillä, joka myös sulautuu hyvin sisustukseemme. Täytyy myöntää: Kyllä viinapullomuotoilijat vaan osaavat hommansa!

BTW, tarkoittaako tämä nyt sitä, että tulevaisuudessa menen sisustusostoksille Alkoon ja Suomen tilastolliset alkoholinkulutuskäyrät nousevat tappiinsa!?! ;)


 
  "Viinanhuuruisin" sisustusterveisin ;)

- Mirkka -