tiistai 6. syyskuuta 2016

Meidän koti = syksykoti


Jos omaa kotia pitäisi kuvailla jollain vuodenajalla, olisi meidän koti ehdottomasti syksykoti. Kotimme värimaailma menee syksyllä yks yhteen ulkona vallitsevan ruskan kanssa. Kun värikarttaa höystää vielä rosoisella ruosteella ja ajanpatinoimalla rustiikilla, niin syysmaisehan on valmis - vaikkakin pysytellään lämpimästi neljän seinän sisällä. Siinähän se vahingossa taas lipsahtikin, nimittäin sisustusmottoni: ruostetta, ruskeaa ja rustiikkia. Ou jeah, tää tyttö vaan niin tykkää!
  

Makuuhuoneen rouheaa rustiikkia

Makuuhuoneessa vallitsee rustiikkinen ilmapiiri; päävärinä on ruskehtavan harmaa vai harmahtavan ruskea(?), ja mustaa pieninä terästyksinä. Huomio kiinnittynee ensimmäiseksi sängynpäätyyn ja siitä huoneen sisustusväritkin on poimittu. Hmmm, voisikohan kokonaisuutta kutsua jopa harmoniseksi..? Tiedä häntä, mutta hyvin tuolla ainakin nukuttaa! ;)   


Ruskean "raikastamat" keittiö ja olohuone 

Keittiössä ja olohuoneessa kulkevat käsi kädessä ruskea ja valkoinen. Aiemmin valkoinen oli voimakkaampi väri sisustuksessamme, mutta ruskea valtaa kummasti kotimme väripalettia. Mä vaan oon niin auttamattomasti ruskean rakastaja!
Ruskean sävyt, ajan patinoima puu, kulunut antiikkinahka, hilseilevä maali, rypyläinen ruoste (ja punaviinilasillinen) - tuolla paketilla silmä lepää ja tämä esteetikko on tyytyväinen. Ja jotta vältytään silmiin sattuvilta kontrasteilta, pukeutuu rouva tietty sävy sävyyn sisustuksensa kanssa. ;)


Ruskan sävyjen seassa pieni välkähdys vihreää - mutta miten tämäkin kuva näyttää nyt niin syksyiseltä...?

Näiden Instagram-kuvieni perusteella lienee selvää, että meidän huushollissa eletään esteettisesti aina syksyn keskellä - mutta mieli pyritään pitämään tietenkin kesäisen aurinkoisena. :)

Lämpimiä värejä ja lempeitä syystuulia!

Mirkka