tiistai 29. tammikuuta 2019

Lidlin tonic-pullosta maljakko


Pitäisikö minun hakea jo apua? Pulloputki vaan jatkuu ja jatkuu, joten joko olisi katkaisun paikka? Olen täysin addiktoitunut erilaisiin pulloihin; niitä alkaa löytyä jo joka värissä, koossa ja muodossa, eikä kaappitila meinaa enää riittää. Apua!

Bongasin taas kerran uusia pulloja, tällä kertaa Lidlin limsahyllyltä. Natural Indian Tonic Water -pullot herättivät esteettiset aistini ja visuaaliset himoni, eikä pulloja vaan voinut jättää hyllylle. Ostovaiheessa ei ollut mitään hajua, minne ne laittaisin tai mitä niillä tekisin. Loppujen lopuksi kolme pulloa lähti matkaan ja kotiin päästyämme niille löytyi heti sopiva paikka: makuuhuoneen pieni työpöytä. Kokoa näillä kauniilla kohokuvioisilla pulloilla on sirot 5 x 18 cm. 

Pieni pöytä + pieni maljakko = täydellinen kompinaatio!


Aiemmin olen postannut kynttilänjalkana toimivasta ginipullosta, Kanarialta tuoduista tyhjistä kivennäisvesipulloista, vanhoista laboratoriopulloista, ruskeista kirpparipulloista ja kaupan kauniista kaljapulloista... Jokohan pullojen hamstraaminen alkaisi riittämään? Olisiko jo aika siirtyä sisustamisessa etappi eteenpäin? Eikö nämä ole jo niin nähty? Ehkä, joo, kyllä, mutta loppujen lopuksihan kaikki riippuu vain ja ainoastaan vastaantulevien pullojen visuaalisesta viehätysvoimasta. Eihän kauneudelle voi sanoa "ei!" - eihän?
 

Pähkäilin pitkään maalaanko pullot, mutta päädyin pitämään ne kirkkaina. Syvä musta, savenharmaa tai okrankeltainen mattamaali toimisi hyvin, mutta mennään nyt kirkkaalla pinnalla. Ja pullothan voi myöhemmin maalata sen hetkiseen tarpeeseen sopiviksi. Tai ostaa vaikka uudet pullot, eivät nimittäin olleet hinnalla pilatut; 1,67 €/pullo. Taitavat tulla trendimaljakoita huomattavasti edullisimmiksi vaikka ostaisi useammankin pullon - tai maalipurkin... 

  Talvisin tiistai -terkuin

- Mirkka -