tiistai 7. marraskuuta 2017

T s a d a a : Meidän uusi sohva!Reilu viikko sitten blogissa jätettiin hyvästejä Ektorp-sohvallemme ja nyt on aika toivottaa tervetulleeksi uusi tulokkaamme. 
[!rummun räminää!] Tässä hän on, uusi ja ylväs Norsborg-sohvamme! Sohvat vaihtuivat lähes lennossa; Ektorp löysi uuden omistajansa todella nopeasti, ja kun vanha sohva oli noudettu, lähdimme samantien hakemaan Ikeasta uutta. Pojot Ikealle; en usko, että muualta olisimme saaneet sohvan just sillä minuutilla, kun sen halusimme - kiitos Ikea!

 


Tuttuun Ikea-tapaan sohva tuli viidessä eri paketissa, mutta koska kotoamme löytyy näppärä yleismies-Jantunen, niin kokoaminen kävi nopeasti ja pian rouva pääsi oikaisemaan uudenkarhealle sohvalle. 

Tsot tsot, tarkennetaanpas hieman edellistä lausetta, eli ennen oikaisemista hoidettiin tietenkin tärkeimmät eli sohvan stailaus

 
 
 

Syksyn aikana sisustukseemme on sujahtanut sinapinkeltainen ja värisilmäni oli vankasti sitä mieltä, että sitä on saatava harmaalle sohvalle lisää. Niinpä tilanne oli taas se, että kun palaan opiskelureissulta Helsingistä, on matkalaukkuni halkeamista vaille täynnä sisustuskamaa. Mutta niinpä vaan laukku taaskin kesti vaikka se söi sisäänsä Indiskan hapsutyynyn, kaksi messinkilyhtyä ja yhden puukulhon. 

Pienten detaljien lisäksi olohuoneen valkoiset verhot vaihtuivat sohvan myötä tummanharmaisiin Lejongap-pellavaverhoihin - Ikean edullisia huippulöytöjä nekin!


Olohuone on nyt päivitetty, ou jeah! Kieltämättä omaakin vatsanpohjaa alkaa jo kutkuttamaan, että mikähän on rouvan seuraava sisustusprojekti... Sisustuskuume kun tunnetusti on kroonista - ja jos rehellisiä ollaan, niin vain ja ainoastaan iso YES sille!


Kaikkea kaunista sinne bittien toiselle puolelle!

- Mirkka -