tiistai 7. elokuuta 2018

Ruokailunurkkauksen muutos: Kaktukset vaihtuivat kuuhun


Blogiani seuranneet ovat varmaan jo huomanneetkin, että kotimme talonpoikaistyyli on saanut kyytiä viime kuukausien aikana. Viimeisetkin romantiikan rippeet alkavat olla muisto vain ja tilalle on tullut pelkistetympää tyylilinjaa. Kaavaan kuuluu luontevasti, että ruokailunurkkauksen vanhoista ladonlaudoista tehdyt hyllytkin joutuivat poistolistalle. Onneksi romanttisempia sisustajia vielä löytyy, eikä vanhojen sisustusesineiden kierrätys ole ollenkaan hankalaa. Niinpä nämäkin hyllyt löysivät pian uuden hyvän kodin, ja vuosikymmeniä vanhat laudat koristavat nyt uusia seiniä.

Hyllyillä olleet kaktukset ja pikkuruiset anopinhampaat siirtyivät nauttimaan valoisammasta paikasta olohuoneen ja makuuhuoneen ikkunoille. Makuuhuoneemme ikkunaseinäkin on siis saanut osansa uusista sisustustuulista, mutta siitä toisessa postauksessa enemmän - nyt nautitaan keittiön nurkasta. 


Hyllyjen tilalle hankin Deseniolta mustavalkoisen La Lune -julisteen. Valinnanvaikeus meinasi iskeä, mutta kyllä sen sitten tietää, kun täydellinen tulee vastaan. Niin kävi nytkin ja julisteiden plarailu tyssäsi näihin kuumaisemiin. Olavi Virran sanoin: "Täysikuu, kun hänet löydät, jota kaipaan minä niin..."


   
Muutoksen myötä nurkkauksen sisustusilme rauhottui kummasti ja julisteen värimaailma mätsää hyvin alkuvuodesta remontoituun mustavalkoiseen keittiöömme

Aika aikaansa kutakin, joten katsotaan, kauanko tämä sisustuksellinen ajanjakso kestää. Just nyt ainakin miellyttää silmää, mutta mielihän voi aina muuttua...


Täysikuun täydeltä iloa päivääsi!

- Mirkka -