lauantai 23. kesäkuuta 2018

Mikä tekee kesän? No korut tietty!

 
 
 

Tasaiseen tahtiin saamme lukea, kuinka suomalaiset naiset omistavat vain parit rintaliivit ja "oikeasti" niitä pitäisi löytyä joka menoon, ja kuhunkin tietty oman värisensä. Sama pätee minun korulippaani sisältöön eli muutamilla koruilla mennään.  Tai näin oli ainakin ennen. Pari vuotta sitten löysin kotimaisen Vernada-korupajan ja nyt on nimittäin rouvalla koruja. Pitkiä kaulakoruja on niin paljon, etteivät ne edes mahdu korulippaaseen, vaan roikkuvat painosta vääntyneessä hengarissa! Toki myönnän, että arjessa pyöritän yksiä ja samoja koruja vuoronperään. Tai olen ainakin pyöritellyt tähän asti.

Vernadan kesämallistossa on niin ihania uutuuksia,  että luulenpa käyttökorujeni repertuaarinkin nyt kasvavan. En osaa käyttää siroja ja romanttisen naisellisia koruja, vaan koruistani täytyy löytyä hieman maskuliinisuutta ja paljon persoonallisuutta - siis sitä jotain. Erityisesti kesäisin pieni sisäinen hippini herää, joten koruissakin täytyy olla pala boheemiutta. Niinpä olen ollut jo pitkään Vernadan nahkaisten kaula- ja käsikorujen lähes päivittäinen käyttäjä. Ja uudesta kesämallistosta löytyy taas vaikka kuinka monta "pakko saada!" -korua.

Persoonallisen muotoilun lisäksi suuren vaikutuksen tekee Vernada-korujen millintarkka kädenjälki. Koruista näkee, että ne on tehty huolella ja rakkaudella. Nämä piirteet korostuvat Vernadan laserleikatuissa nahkakoruissa: Perhonen-, Köynnös- ja Sulka-malliston korut eivät voi jäädä vastaantulijoilta huomaamatta!

  
 
 

Perhoskorut edustavat juuri sitä hempeää tyyliä, mitä en normaalisti pukisi päälleni. Mutta nämä korut... Eihän noihin voi olla rakastumatta! ♥ Herkkä muotoilu yhdistettynä nahkaan ja hopeaan ovat täydellinen vastakohtien symbioosi. Ja voin kertoa, että korut näyttävät luonnossa vielä ihannimmilta kuin kuvissa. Kaunista. Muuta sanaa ei nyt tule mieleen.

 
 

Näyttävän Köynnös-korun nahdessäni mieleeni tuli samantien "Miksi tiedossa ei ole häitä tai muita juhlia tänä kesänä?!?" Köynnös-koru olisi täydellinen juhlapuvun pari! Päälle simppeliä silkkiä, johon nahkakoru toisi sopivasti särmää - tykkäisitkö yhtä paljon kuin minä?


 
 

Ja viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä Sulka-korut. Nyt puhutaan nimittäin meikäläisen kieltä! Sulkia on löytynyt sisustuksestani jo pidemmän aikaa, eikä koruvarastoni ole jäänyt yhtään huonompaan asemaan. Sulat vaan rokkaa! Voiko täydellisempää korua olla kesäiselle terassikierrokselle? Suomen kesäiltoja ajatellen nahkarotsi vielä olalle ja paketti on valmis!

Onhan se aurinkokin melko merkittävässä asemassa, mutta silti olen sitä mieltä, että korut ne kesän tekee! Jos olet samaa mieltä ja ihastuit Vernadan valikoimaan, niin saat 10 %:n alennuksen koodilla NEWCOMER kesäkuun loppuun saakka.


Kesäkoruterkuin

- Mirkka - 

 

Postaus on tehty yhteistyössä Vernadan kanssa.