sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Jouluhuuman herättävä kirja - ja arvonta!En ole koskaan ollut varsinainen jouluihminen. En oikeastaan mikään juhlapyhäihminen. Minua alkaa ahdistamaan, kun esim. joulu lähestyy ja pitäisi ruveta miettimään kortteja, koristeita, lahjoja, ruokia ym. jouluun liittyvää. Sama pätee synttäreihin, pääsiäisiin, vappuihin, juhannuksiin ja mitä niitä nyt on. Mutta kun itse juhlahetki tulee tarpeeksi lähelle, sanotaan vaikka viikon päähän, fiilis iskee ja sitten mietitään kaikki viimeisen päälle; kynttilät, koristeet, servetit... Pienintä yksityiskohtaakin myöten kaiken pitää mätsätä täydellisesti yhteen, niin esteettisesti kuin kulinaristisestikin. 

Taidankin olla jonkin sortin loppukirijuhlapyhäfiilistelijä. ;) Luulin, että sama on edessä tänäkin vuonna; joulu tulee, mutta fiilis odotuttaa itseään. Mutta ei, elämä osaa todellakin välillä yllättää. Tai paremminkin kirja osasi yllättää. Ilona Pietiläinen on tänäkin vuonna julkaissut ihanan joulukirjan ja kun kirja tuli postista, avasin paketin ja se oli siinä: JOULUFIILIS!Satumainen joulu -kirja sisältää joulun kauneimmat sisustukset ja herkullisimmat reseptit. Kun heti kirjan ensimmäisillä sivuilla Ilona heittää yläfemmat Neilikka-koiransa kanssa, niin lukemista ei todellakaan voinut jättää siihen, vaan kirja oli ahmittava kerralla loppuun asti. Kirja on täynnä tunnelmallisia ja persoonallisia joulukoteja ympäri Suomea, veden kielelle nostattavia kuvia sekä ruokahalun herättäviä reseptejä perinteisistä ja uudemmista jouluherkuista. 
Oli mielenkiintoista nähdä, kuinka ihmiset viettävät joulujaan; niin samanlailla, mutta silti niin erilailla. Ja meillä on vielä se kolmas tapa; meidänlailla. Ai että, kun pääsisikin jo suunnittelemaan tämän vuoden joulukoristelua ja tekemään meidän perheen jouluperinteisiin kuuluvia herkkuja! 

Huomasitteko? Se todellakin iski: JOULUFIILIS!Jos sinuun ei ole vielä iskenyt, niin nyt siihen olisi hyvä mahdollisuus. Sain nimittäin arvottavakseni yhden Ilonan Satumainen joulu -kirjan ja juuri sinä voit olla onnellinen voittaja. Arvonta alkaa just nyt ja päättyy sunnuntaina 22.10. ennen nukkumaanmenoa. 

Olet mukana arvonnassa kommentoimalla alle, oletko jouluihminen vai et. Halutessasi voit avata hieman omia jouluperinteitäsi, jos sinulla on sellaisia. Olisi ihana kuulla, mitä missäkin puuhaillaan jouluisin. Olet mukana yhdellä arvalla jos olet blogini lukija, ja kahdella arvalla jos seuraat Instagram-tiliäni mirkka.newcomer. Kerrothan monellako arvalla osallistut ja laitathan kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi, jotta kirja varmasti tavoittaa uuden omistajansa.


♥ Arpaonnea ja glögintuoksuista joulunodotusta! ♥