keskiviikko 3. toukokuuta 2017

TV:ssä taikaa Tulokkaiden terassilleSaimme viime kesänä kunnian olla mukana Piha ja parveke -ohjelman kuvauksissa. Piha ja parveke -kuvaukset, kuten myös aiemmat Suomen kaunein koti- sellaiset, olivat todella hieno kokemus! Molemmat päivät olivat kaikkinensa niin huikeita, että voisin kokea ne uudelleen ja uudelleen. Edellisenä yönä ei tosin paljon nukuttu - jännitti - mutta kun ovikello aamulla soi ja kuvausryhmä saapui; siitä lähtien kaikki vaan oli niin uutta, jännää ja ihanaa. Siis uutta, jännää ja IHANAA!


Kuvauspäivät olivat pitkiä, mutta kertaakaan en vilkuillut kelloa siihen malliin, että eikö tämä ikinä lopu. Päinvastoin, kuvauksia olisi voinut jatkaa vaikka pitkälle iltaan. Siihen ei kuitenkaan ollut tarvetta, kun puikoissa oli alan rautaiset ammattilaiset; homma pysyi hallussa, aikataulut pitivät kutinsa ja muutenkin päivä sujui mallikkaan mukavasti (Suomen kesäsäästä huolimatta).


Nyt sitten odotellaan perhoset mahanpohjassa, että minkäslainen päivä se olikaan ja mitä taitava pihasuunnittelija Kati Jukarainen loihtikaan terassillemme. MTV:llä keskiviikkona 3.5. klo 20.00 se sitten nähdään - siihen asti "kärsin" perhosten rivakasta rivitanssista vatsassani. ;)


P.s. Postauksen kuvat ovat tältä aamulta, eli vielä ei viherrä yhtä paljon kuin kuvauspäivänä.

Toivottavasti töllössä tavataan!

- Mirkka -