sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Blogini muutti kotiliesi.fi:n alle


Tarkkasilmäisimmät ovat voineet jo huomatakin, että blogini yläreuna näyttää hieman erilaiselta. Yläpalkkiin on ilmestynyt Kotilieden logo, eikä se ole sinne vahingossa tupsahtanut. Nimittäin kaikki Dekon blogit muuttivat Kotiliesi-sivuston alle. Olen siis edelleen Deko-lehden bloggaaja, mutta blogini vain muutti uuteen kotiin.

Tämä on hieno juttu meille bloggaajille, koska Kotiliesi on yksi Suomen suurimpia lifestyle-sivustoja ja aikakauslehtibrändejä verkossa. Kotiliesi.fi:ssä käy kuukausittain yli miljoona kävijää, joten toivon, että joku kävijöistä eksyisi minunkin blogiini. Näkyvyys tulee siis olemaan huomattavasti suurempi kuin aiemmin, joten iso kiitos tästä muutoksesta!

 

Ja lukijoille tiedoksi, että blogini sisältö ei tule sivustovaihdoksen myötä muuttumaan. Blogissa käsitellään edelleen elämän tärkeimpiä aiheita ja pähkäillään suurien kysymysten äärellä, eli painopiste on tulevaisuudessakin sisustuksessa. Mihinkäpä sitä maailman inspiroivinta aihealuetta vaihtamaan!Btw, Kotilieden saitilla on artikkeli meistä majapaikkaa muuttaneista Deko-blogeista. Kannattaa tsekata - tervetuloa kurkkaamaan!

Muuttoterkuin

- Mirkka -