lauantai 2. kesäkuuta 2018

Viinalla sisustaminen

  Melko hurja otsikko. Ja ehkä hieman arkaluontoinenkin. Olen nähnyt, mitä tuhoa alkoholi saa aikaiseksi, mutta nyt ei oteta kantaa kansanterveydelliseen puoleen, vaan mennään vain ja ainoastaan estetiikka edellä.
Talven aikana sisustuskuvissa näkyi huomiota herättävän ihastuttavia ginipulloja. Kyse oli Kyrö Distelleryn Napue gin -pulloista, jotka saivat tyhjenemisensä jälkeen toimia mm. kynttilänjalkoina. Pullo ja ennen kaikkea sen etiketti olivat täydelliset sisustuksen täydentäjät, mutta ongelmana oli pullon sisältö. Gini ei ole alkoholijuomien ykkössuosikkini, joten pelkän lasipullon perusteella en viitsinyt sitä hankkia. 

Onneksi sisustajarouvalla on ymmärtäväinen ja uhrautuvainen mies ja hän halusi ilahduttaa vaimoaan viinapullolla, esteettisesti kauniilla sellaisella. Niinpä sisustustamme (huom. ei viinakaappiamme) täydentää MuiGin-ginipullo - aikas täydellinen tämäkin!

 


Muistin mieheni uuteen ammattiin valmistumista Teerenpeli-viskillä, joka myös sulautuu hyvin sisustukseemme. Täytyy myöntää: Kyllä viinapullomuotoilijat vaan osaavat hommansa!

BTW, tarkoittaako tämä nyt sitä, että tulevaisuudessa menen sisustusostoksille Alkoon ja Suomen tilastolliset alkoholinkulutuskäyrät nousevat tappiinsa!?! ;)


 
  "Viinanhuuruisin" sisustusterveisin ;)

- Mirkka -4 kommenttia:

 1. Tää on hyvä! Todettiin sama kun sisustettiin tyttären parveke kesään! Napue pottu koristi kauniisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä - viinapullot on tosi monikäyttöisiä! Mulle oli ensin ongelma, että mihin saan tyhjennettyä pullot, jotta saan ne sisustuskäyttön, kunnes tajusin, että toimiihan ne täysinä/vajainakin. Silmä lepää ja Alkon myyntikäyrät kiittää! :D Kaunista kesäkuun viikonloppua!

   Poista
 2. Kauniita pulloja ja eihän niitä tarvi heti tyhjentää. ;) Mukanaa kesäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja myönnän, että tuo tyhjennyspuoli taitaa jäädä minun kohdalta ihan kokonaan; en oikein ole gini- ja viskinaisia. Mutta pääasiahan on, että silmä tykkää!:D

   Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |