kotiliesi

perjantai 6. tammikuuta 2017

TV-kuvauksia, lehtijuttu...

- uusi vuosi tuo tosiaan uusia kujeitaKuten uudenvuodenaaton Instagram-päivityksessä jo mainitsin, toi mennyt vuosi kaikenlaisia kivoja sisustukseen liittyviä kokemuksia. Ne ovat kannustaneet jatkamaan omalla linjalla, olipa se sitten trendikästä tai ei. Ja antaneet myös rohkeutta olla täysin oma itsensä, miellyttippä se muita tai ei.

 

Vuonna 2016 pääsin kokemaan, kuinka sisustuslehtien valloittavat jutut tehdään ja kotimme esitellään helmikuun Unelmien Talo ja Koti –lehdessä. Jutuntekopäivä oli huikea kokemus: sain puhua koko päivän sisustamisesta, eikä vastapuoli vaikuttanut kertaakaan kyllästyneeltä! ;) Kaunis kiitos ja iso lämmin rutistus siitä kuuluu Ilona Pietiläiselle ja Hanne Maneliukselle. Kiitos ihanat! 

 

Kesään mahtui myös TV-kuvauksia, kun kotimme pääsi mukaan alkavan kauden Suomen kaunein koti –ohjelmaan.  Voi kuinka uutta ja ihmeellistä se kaikki olikaan, vieläkin perhoset pörräävät vatsassa. Olipahan vaan jännä päivä ja jännän äärellä ollaan vielä maanantai-iltaan 16.1. klo 20.00 saakka, jolloin meidän kotimme esitellään ruudussa. Hui, mä en kestä, jännittää jo nyt niin paljon!


Mitähän tämä vuosi tuo tullessaan..? Toivottavasti jotain sellaista, mitä voi tulevana vuodenvaihteena summata iloisin mielin. Haaveita ja tavoitteita ainakin löytyy, joten nyt vaan toivotaan, että edes jokin niistä toteutuisi...

ISO KIITOS kaikille, jotka mahdollistivat 

nämä hienot kokemukset!

- Mirkka -

10 kommenttia:

 1. Oi miten mielenkiintoista, pitää laittaa oikein kalenteriin, että en unohda katsoa. Varmasti on tosi jännää katsoa omaa kotia telkusta ja lehdestä myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä on vähän turhankin jänskää. :) Saas nähdä tunnistaako omaa kotia enää kuvista, kun sisustajan koti tuppaa päivittyä tiuhaan tahtiin...

   Telkussa nähdään, hih! ;)

   Poista
 2. Voi miten mahtavaa! Odotin jo muutenkin, että Suomen kaunein koti taas alkaa, mutta nytpä odotan vielä suuremmalla innolla! Onnea kisaan👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos tsempeistä! :)

   En tosin tunnista itsessäni minkäänlaista kilpailuviettiä, eikä ohjelman palkinnosta kisailu ollut osallistumisessa se pääpointti, vaan mukaan pyrittiin ihan muilla motiiveilla. Suomi on täynnä kauniita koteja ja on hienoa, että ohjelma on painottunut esittelemään erilaisia koteja, ei ainoastaan niitä isolla rahalla tehtyjä merenrantahuviloita. ;) Toki sellainen kelpaisi mullekin, mutta nykyinen koti on vaan se maailman paras paikka - täällä on hyvä olla. ♥

   Poista
 3. Oi, pitääpä katsoa tuo jakso! Kiva aina saada uusia kokemuksia. Sinun koti on kyllä ihanan persoonallinen. Onnea kisaan! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Ihana kuulla, että munkin tyyli puree, vaikka se ei taida olla ihan sitä sisustuksen vallitsevaa valtavirtaa. ;)

   Kiitos myös tsempeistä! Kuten edellisessä vastauksessa Hannalle kerroinkin, en tunnista itsessäni kilpailuviettiä ja tuntuu hassulta "kilpailla" omien kotiemme kauneudesta. Jokaisen kotihan on kuitenkin se paras ja näin ollen myös kaunein paikka. Ihanaa huomata, että ohjelma on painottunut esittelemään erilaisia suomalaisia koteja; kodin kauneuteenhan ei vaadita pelkästään paljon neliöitä tai iso kasa euroja. ;)

   Poista
 4. Onnea vielä tätäkin kautta! Melkoinen vuodenaloitus! Odotan innolla, mitä jatkossa seuraa... :) Sillä eihän tätä nyt tähän kannata lopettaa! Ja hieno toi merihevonen! Tiesitkö muuten, että ainakin aasiassa merihevosen uskotaan tuovan hyvää onnea ja muinaisten kreikkalaisten mukaan sillä on mystisiä voimia. Ei lainkaan hassumpi toteemieläin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiz! Kuten meidän neiti kiitoksen esittäisi. :) Juuri näin; kun on kerran vauhtiin päästy niin... :D

   No mutta, oli siis tarkoitettu, että hankin tuon merihevosen! Jokunen päivä sen hankintaa piti harkita, mutta kannatti näköjään käydä keventämässä kukkaroaan. Nyt mulla on oma onnenkalu - luulenpa, että tästä siis tulee oikein hyvä vuosi! Toivossa on ainakin hyvä elää... ;)

   Poista
 5. Aivan mahtavaa!! Mutta niin on kuvasi ja kotisikin..ONNEE!
  Pakko katsoo ohjelma ja pitää sinulle peukkuja, olen niin tykännyt aina kuvistasi ja tyylistäsi. Hiukan pitää olla omaa tyyliä ja kun sen tekee vielä noin kauniisti, mahtavaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikista kauniista sanoistasi - lämmittää kovasti mieltä! ♥ Näin eilen vilauksen kodistamme ohjelman lopussa ja katselin aamulla kotiamme nurkasta nurkkaan, ja tuli sellainen olo, että eihän tässä ole mitään kuvaamisen saatikka ohjelmaan osallistumisen arvoista. Noh, omiin nurkkiinsa turtuu ja tällainen mielialan vuoristorata kuulunee asiaan. ;) Vielä viikko jännitystä ja sitten näkee, miltä oma koti näyttää TV-kameran kautta. Kieltämättä aikasen jännää! :)   Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |