kotiliesi

maanantai 2. tammikuuta 2017

Uusi vanha tuoli



Kotimme ja varastomme on täynnä vanhoja talonpoikaishuonekaluja, paikat pursuaa erityisesti tuoleja, mutta ainahan yksi mahtuu lisää. Varsinkin, kun tarjolle tupsahtaa tällainen kaunotar! Onhan se jo kansalaisvelvollisuus antaa näin kauniille tuolille hyvä ja rakastava koti - eikö?


Työkaveri möi edesmenneen appiukkonsa entisöimää ja verhoilemaa nahkatuolia ja heti kuvan nähtyäni kuulin huutavani: Varattu! Vasta sen jälkeen rupesin miettimään mihinkähän tuo mahtuu, onkohan koko, väri, materiaali ym. meille passelit. No mahtuihan se ja olihan ne!


Kun on täydellinen, niin on täydellinen. Ja tämä tuoli on juuri sitä! 

♥ I'm so in love! ♥

 - Mirkka -

6 kommenttia:

 1. Täydellisiä on myös noi vanhat kirjat tuolla takana, pässin (tai mikä lieneekään) kallosta puhumattakaan! Eli hyvin istuu siis tuoli sisustukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ajattelin lähestyvän kevään vuoksi tehdä tällaisen vähän raikkaamman ja valoisamman stailauksen, heh heh... :D

   Voi kuule Muusa, niitä kirjoja meiltä löytyy. Mies kerää sotakirjoja, mielellään vanhoja sellaisia, joten näitä sisustuselementtejä löytyy joka lähtöön. Ja mä olen varsinkin noiden patinoituneiden ja ruskeasivuisten kirjojen osalta hänen harrastuksestaan enemmän kuin mielissäni. Vanhat kirjat nimittäin passaa niin hyvin meidän sisustuksen kanssa! ;)

   Pässi (vai mikä lie) on yksi sisustussuosikeistani; se kävisi melkein kuvaan kuin kuvaan. Se on niin "söpö"! ;)

   Poista
  2. Ai hitto, nyt on miehellä hyvä harrastus! Ennen vanhaan tehtiin kirjatkin paremmin! Mäkin löysin sängyn alla jemmassa olleita vanhoja, lähinnä lasten-, kirjoja ja heti sain vitriinikaappiin pokkareita parempaa täytettä. Puhumattakaan kuinka kivoilta vanhat kirjat näyttää asetelmissa jne.

   Poista
  3. Niinpä; täysin samaa mieltä miehen harrastuksesta ja ennen kaikkea tuosta sisustuselementtipuolesta! :)

   Poista
 2. On kyllä kaunis tuoli, ei ihme että varasit heti. Puun tumma sävy on ihana ja muotokin upea! 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - niin mustakin! Tuolissa vaan kaikki natsaa meidän kotiin ja mun esteettiseen silmään. Kaunis, hieman massasta erottuva muotoilu, tumma eläväpintainen puu, musta nahkaverhoilu ja ennen kaikkea se, että tuolilla on tarina ja historia, josta tiedän jotain. Se tuo kummasti tunne- ja lisäarvoa huonekalulle!

   Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |