kotiliesi

maanantai 9. tammikuuta 2017

Verkko seinälle ja aarteet esille


 Vähänhän tämä oli jo vanha ja melko käytettykin sisustusidea, mutta silti se tuntui hyvältä - ja tuntuu edelleen. Vanhassa vara parempi, tai jotain... Sain nimittäin vision eteisen kaapiston päädyn verhoamisesta metalliristikolla. Alkuperäinen ajatus oli tehdä seinämä rouhean ruosteisesta raudoitusverkosta, mutta ei meidän peruscityläisten työvälineet pystyneet moisen metallin muotoiluun. Niinpä mentiin hieman helpomman kautta ja pääädyttiin hentoisempaan jänisverkkoon - ja nyt toimi mainiosti meidänkin pikku pihdit!
Verkko naksuteltiin sopivankokoiseksi, kiinnitys kaapinrunkoon puulistalla verkon ylä- ja alareunoista ja sitten se projektin paras osuus eli stailaus! Olin hankkinut rautakaupasta erikokoisia hopeisia S-koukkuja ja miettinyt jo valmiiksi, mitä verkkoon kiinnitetään; juuttinaruin nyöritettyjä ruskeita lasipulloja sulille, pienet lasikehykset netistä tulostetuille kuoriaiskuville, vanhat lasiset verkonmerkit, hyvin palvellut huopahattu ja tietty uusi uljas lehmäntaljalaukku. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten kaikki oli valmiina luovan osuuden toteuttamista varten. Ja mikä kätevintä, stailausta voi muuttaa mielin määrin, mutta seinässä ei silti ole yhden yhtä rumaa ruuvinreikää. Sävy sävyyn ja omalle tyylilleni uskollisena lopputuloksesta tuli tällainen - tää tykkää!

Mukavaa ja idearikasta (DIY)viikkoa!

- Mirkka -

8 kommenttia:

 1. Onpas kiva idea, ihanasti saa kauniita asioita esille, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kieltämättä aika näppärä sisustusyksityiskohta; menee pieneenkin tilaan, stailausta voi muutella mielin määrin, eikä silti ole yhden yhtä reikää seinässä. Näyttävä, mutta silti kevyt yksityiskohta - tykkään kovasti itsekin. :)

   Poista
 2. Olipa sitten vanha idea tai ei, mitä siitä....hyvältä näyttää ja toimii!! Peukku sinulle Mirkka!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katja! Näinhän se on, että hyvää kannattaa kierrättää. Ja varsinkin jos se ilahduttaa kierrättäjäänsä - ja tämä ilahduttaa aina, kun sen ohi kulkee. :)

  VastaaPoista
 4. Tulipa tosi kiva! Itse tykkään juuri tuollaisista jutuista, joita on helppo muunnella vuodenaikojen tai muuten vaan fiiliksen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Tuo on tosiaan kätevä, kun siitä saa vaikka päivittäin erilaisen. Tosin olen nyt ihastunut tuohon "pukuun" ja sisustusvisiot lentelevät niin tiuhan tahtiin joka puolelle, että niinköhän jaksan enää tuohon kiinnittää huomiota ja kohta huomaan, että samat koristeet ovat olleet ympäri vuoden. Vaikka väliäkös tuolla, jos kerta silmää miellyttää! :)

   Poista
 5. Toihan on kiva ja näppärä just eteisessä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Yksinkertainen ratkaisu, jolla saa helposti ilmettä, mutta ei silti ollut kallis uudistus, eikä vie todellakaan tilaa. Jepulis, tää tyttö tykkää! :)

   Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |