kotiliesi

maanantai 10. lokakuuta 2016

Iiik, ötököitä!


Olen kerännyt vanhan komuuttimme päällä olevaan puulokerikkoon pieniä lasipulloja. Pullot ovat vakiokohteeni kirppareita kiertäessä; niitä löytyy suht mukavasti, eikä hintakaan yleensä päätä huimaa. Niinpä, jos väri, koko ja hinta natsaavat, niin mukaan ovat aina lähteneet.


Lokerikossa oli vielä joitakin tyhjiä koloja ja se näytti niinkin kauniilta - eipähän ollut liian täyteen tumpattu. Sain kuitenkin uuden idean, kun kävin "lentävässä tiikerissä". Siellä oli nimittäin pienen muovikuution sisällä erilaisia ötököitä; jotenkin niin kauniita, jotenkin niin kauheita... Jo liikkeessä tuli mieleen, että nämä voisivat olla kivoja lasipullojen seassa, mutta en kuitenkaan lämmennyt idealle täysin. Ajatus muhi yön yli ja eihän siinä sitten auttanut muu kuin lähteä ötököiden hakuun. 
Ötökkäteemasta innostuneena löysin netistä kivan(?) kuoriaisen kuvan, tulostin ja laitoin sen kehyksiin - ja avot: komuutti sai uuden asetelman koristuksekseen!

 

Olen lopputulokseen tyytyväinen; lasipullot & örkkimörkit sulassa sovussa ja lokerikko sai uutta esteettistä elämää. Iiik, kokonaisuudestahan tuli ihan ihana!


Pieniä kauniita hetkiä 

Sinunkin päiväsi pullolleen!

Mirkka
 

4 kommenttia:

 1. Iiiik tosiaan :D Kyllähän nuo sopivat aika hyvin tuohon lokerikkoon! Hyvin keksitty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Tuossa muodossa ötökät saavat vallata meidän huushollin - nyt niistä ei ole "suunnatonta hengenvaaraa". ;)

   Nimimerkillä "Önniäisten inhoaja"

   Poista
 2. Hienot ötökät! Meikä vaan herkkiksenä alkoi niitä säälimään... Toivottavasti säilöttiin noihin kuutioihin jo kuolleina! Siis onko nuo oikeita ötököitä? Kauniita joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, niin minustakin! :) Ihan nuo näyttävät oikeilta ex-önniäisiltä, kun kaupassakin jokaisessa kuutiossa oli hieman erikokoinen/-näköinen tapaus sisällä. Minäkin mietin tuota eettistä puolta, vaikka kyse onkin vaan inhokkiötököistä. Kaunista pitää olla, mutta ei silti minkäänlaisen elävän kustannuksella! Tuskinpa Suomessa saisi myydä "rääkättyjä ötököitä", joten nukutaan yömme rauhallisin mielin. ;)

   Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |