kotiliesi

maanantai 3. lokakuuta 2016

Kontrastiksi kaktuksenvihreää

 


Kotimme on vallannut piikikäs kaktusarmeija ja nyt piikkejä löytyy jo sohvatyynyistäkin! Onneksi nämä piikit ovat samettisenpehmeitä ja oikein houkuttelevat kallistamaan pään heidän puoleensa. 


Olen tainnut "ihan vain muutaman kerran ohimennen" mainita rakkaudestani ruskeaan väriin ja se näkyy (yllättäen) myös kodissamme. Johtuuko ulkona vallitsevasta värikimarasta, vai mistä lie, mutta olohuoneen itämainen mattomme vihreät kuviot kaipaavat kaverikseen muutakin kuin ruskeaa ja pelivahvistukseksi tarvitaan nyt vihreää! Niinpä suuntasin kohti Jyskiä ja hankin mattoon sointuvat sammaleenvihreät tyynyt ja kaktusteemalle uskollisena mukaan lähti ekstrana vielä kaksi "piikikästä" tyynyä. 

 
Olohuoneessamme on nyt piristävä pilkahdus vihreää muuten niin ruskeavoittoisessa sisustuksessa, eikä värit riitele yhtään keskenään - ainakaan minun silmissäni.


Työpäivä takana, joten pitäisiköhän sitä vähän oikaista... Ihan vaan uusia tyynyjä testatakseni...

Leppoisia hetkiä tasaiseen tahtiin 

koko piiitkän viikon varrelle!

Mirkka

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva sävy noissa sammalenvihreissä tyynyissä! Ja kaktuksia ei voi varmaan koskaan olla liikaa. :) Huomasin muuten eilen, että olit voittanut jossain kivassa arvonnassa, onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! Olen lähes koko ikäni inhonnut vihreää, mutta näin sitä vaan vanhakin koira oppii uusille tavoille... Just nuo murretut vihreet on niin ♥!

   Kiitosta vaan! Kerrankin arpaonni suosi ja voitin Koti kaupungin laidalta -blogin Fridalta ponchon - olen ikionnellinen. Ja taas perään ♥! ;)

   Kaikkia mukavia juttuja sun viikkoon! :)

   Poista
 2. Sammaleenvihreät tyynyt ovat kyllä tosi kivat! Ja olen samaa mieltä Muusan kanssa siitäkin, että kaktuksia ei voi olla liikaa. Meillä ne pitävät majaa tyttären huoneessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! :) Aamulla kotoa lähtiessä ihastelin uusia tyynyjä > niin pienillä jutuilla voi tehdä niin paljon uutta ilmettä ja mielen piristystä!

   Jeah; kaktukset & mehikasvit... ♥ Mä oon niin heikkona niihin! Harmi vaan, että tila meinaa sisältä loppua, mutta ainahan niille voi jonkun hyllyn virittää tai joku muu sopiva kolo löytyy.

   Kuopioon tuli nyt syksyllä pieni Plantagen-myymälä ja siellä oli ihania kaktuksia ja mehikasveja! Odotan kauhun sekaisin tuntein, kun kohtapuoliin avataan vielä suurempi Plantagen... Pelkään pahoin, että pieni pää menee sekaisin ja meiltä löytyy sitten kasveja todellakin joka nurkasta! Huh... ;)

   Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |