tiistai 31. lokakuuta 2017

Makuuhuoneen tekniikkakeskus
Tai paremminkin tekniikan vihaajan pakollinen tietotekniikkakeskus. Laittelin nimittäin makuuhuonetta päiväkuntoon ja järjestelin työpöytääni esteettisesti miellyttävään kuosiin. Samalla huomasin, että työnurkkauksen stailaus alkaa olemaan melkoisen tekniikkavoittoinen. Pöydältä, hyllyltä ja seinältä löytyy kannettavaa tietokonetta, mikrojärjestelmäkameraa & kameralaukkua (myyjän mukaan kameralaukkujen Louis Vuitton, joten pakkohan se oli saada!), LED-valoa, ulkoista kovalevyä ym. tekniikkahärpäkettä. Siis härpäkkeitä, joista saan yleensä näppylöitä, ainakin henkisiä.

 


Toisaalta juuri nämä härpäkkeet mahdollistavat ja huomattavasti helpottavat someiluani. Vuosi sitten hankin Olympus OM-D1 Mark II -kameran - nii-in, eikö ole mahtava väri?!? Kamerasta on vuoden aikana tullut yksi parhaista ystävistäni, aivan huippu tyyppi ja ennen kaikkea luotettava!  


Valmistun joulukuussa sisustussuunnittelijaksi, ja eikös se mene jotenkin näin: valmistuminen = valmistujaislahja. ;) 

Olemme mieheni kanssa luonteiltamme tyyppejä, jotka eivät ole koskaan myöhässä, päinvastoin aina aivan liian aikaisessa, joten niinhän siinä kävi nytkin. Sain nimittäin etukäteen valmistujaislahjaksi Shair Light -LED-valon. Tuo laite on tehnyt minut vähintäänkin 5600 Kelviniä onnellisemmaksi! Nyt ei kaamos ja keltaisuus vinoile kuvaillessa, hah.

Jo noiden elämää helpottavien laitteiden perusteella tällainen vannoutunut tekniikkavihaajakin voi myöntyä muutamalle vimpaimelle. Ja jos rehellisiä ollaan, niin nuohan käy ihan hyvin meidän sisustustyyliinkin, melkein kuin ne olisi hankittu pelkän ulkonäön perusteella. 
 
Tarkoittaako tämä nyt sitä, että alan lipsumaan tekniikkavihassani? Ei, ei tämä sitä tarkoita. Tämä tarkoittaa ainoastaan sitä, että olen täysin oikealla tiellä ja esteettinen silmäni vakaasti sanoo, että lisää mustaa metallia & kiiltävää kromia!

 

Poikkeuksellisesti ja täysin tapojeni vastaisesti:

Teknisin terveisin,

- Mirkka -

4 kommenttia:

 1. Osaat silti kaikki kuvata kauniisti ja voi niin tuota olympusta havittelen, vaikka sain mieheltä juuri lahjaksi uuden asussin sen kullanvärisen ihanuuden... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! ♥ Ja näinhän se on; konjakkia tai kultaa, mutta pääasia, että kamera on kaunis, hih. ;)

   Kauniita kuvaushetkiä!

   Poista
 2. Mielenkiinnolla odotan sun kokemuksia tuon valon käytöstä! Joko oot ehtinyt testailemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen vähäisen, mitä olen ehtinyt valoa testailemaan, olen aivan myyty! Luonnonvalo on varmasti se paras valo, mutta on vapauttava tunne, kun ei tarvitse koko ajan seurata säätiedotuksia, vaan voi kuvata silloin, kun kuvatuttaa. :) Voin lämpimästi suositella!

   P.s. Toimisikohan kaamokseen tarkoitetut kirkasvalolaitteet..? ;)

   Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |