torstai 12. heinäkuuta 2018

Niin ne unelmat toteutuu: Minusta tuli Dekon bloggaaja!


 
 

Pikku hiljaa, porras portaalta ja etappi kerrallaan: Niin ne unelmat vaan toteutuu! Kuten olen kyllästymiseen saakka jo toitottanut, niin sisustusalan työt ovat olleet haaveeni jo pikku tytöstä lähtien. Mittarissa on nyt 40+ (ei paljon yli, ihan vähän vaan, hih) ja viime vuonna sain sisustussuunnittelijan paperit käteeni - hyvää kannattaa odottaa!

Opiskeluaikana alkoi mielessä hahmottumaan, mitä sisustusalan töitä haluaisin ensisijaisesti tehdä, jos saisin valita. Ja kyllähän se intohimo vaan kohdistuu kirjoittamiseen ja valokuvaamiseen. Rakastan suunnitella uusia kohteita, sisä- sekä ulkotiloissa, mutta kun tekstin tuottaminen tuottaa suurta iloa ja katson ympäristöäni koko ajan sisäisen kameralinssini läpi, niin bloggaaminen on juuri sitä, mistä nautin satasella. 


   
Osallistuin keväällä Deko-lehden kilpailuun, jonka voittaja pääsi suunnittelemaan kesähuoneen Porin asuntomessuille. Voitto meni ansaitusti AT HOME -blogin Jaanalle, joten kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa hänen suunnittelutyön hedelmiin Porissa! 

Kilpailun finaalipaikan myötä minulle mahdollistui bloggaamisen aloittaminen Dekon blogiverkostossa ja siellä, tai siis täällä, sitä nyt ollaan - hurraa! Käytännössä mikään ei muutu vaan blogini löytyy edelleen vanhasta osoitteestaan ja näyttää lähes samanlaiselta kuin ennenkin. Pieni ulkoinen muutos on toki astunut kehiin, eli sivuilleni ovat tulleet Dekon logo ja muut tunnisteet. Näyttää aikasen hyvältä, eikö?

 
 

Aloitin bloggaamisen syksyllä 2016, josta ei minun huonolla matikkapäällä ole kovinkaan kauaa aikaa. Nyt ollaan jo tässä pisteessä, joten tiedättekö mitä: Tuntuu ihan älyttömän hyvältä!

Kiitos Deko-lehti!

Ja Sinä blogini lukija: Ihanaa kun olet täällä!

- Mirkka -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |