perjantai 26. lokakuuta 2018

Olohuoneen muutos ja Anno Aarre -lasimaljakko


 m.newcomer

Olohuoneen stailaus päivittyi viime viikonloppuna uudella Annon Aarre -lasimaljakolla. Ja tapahtuipa huoneessa jotain muutakin muutosta, eli kaksiosainen sohvapöytäryhmämme pieneni yhteen osaan. Musta pöytä lähti kierrätykseen ja sohvapöydän virkaa toimittaa nyt pelkkä pyörillä oleva puuarkku. Olen meinannut tehdä tämän muutoksen jo monta kertaa aiemmin, mutta arkku pienillä renkaillaan on aina näyttänyt liian sirolta suhteessa sohvaan. Ongelma on nyt ratkaistu, eli ei muuta kuin uudet isommat kalustepyörät Biltemasta ja johan huoneen kokosuhteet taas pelittävät.


m.newcomer
m.newcomerm.newcomer_visualist, m.newcomer

Mustan pöydän poisto toi huomattavaa tilantuntua ja rauhoitti huoneen yleistunnelmaa kummasti. Pientä sopeutumistahan pöytätasojen pieneneminen voi tuoda, mutta jospa suurimmilta kriiseiltä kuitenkin vältytään. 

Lähinnä olen huolissani silloin tällöin toteutettavasta "viikonlopun herkkupöydästä", jolloin iltaruoka korvataan pöydän täydeltä olevilla suolaisilla ja makeilla herkuilla. Mihinkäs ne nyt sitten mahtuu? Vai tarkoittaako tämä yksinkertaisesti sitä, että rouva tulee laihtumaan pienemmän sohvapöydän ansiosta?


m.newcomer
m.newcomer
m.newcomer

Vähän epäilen, että laihtuminen jää vain haaveeksi, mutta tällaisista sisutuspäivityksistä minä joka tapauksessa tykkään. Huone muuttui kummasti, mutta ilman suurempia taloudellisia investointeja. Ainoa uusi hankinta oli tosiaan tuo Iskusta heräteostoksena hankittu Aarre-lasimaljakko. 

Se kiinnitti huomioni heti, mutta en silti kaapannut sitä samantien kainalooni. Ensin piti koukata Vepsäläisen kautta kunnes tajusin, että maljakkoa ei vaan voi jättää kaupan hyllylle. Eli U-käännös ja takaisin Iskuun maljakkokaupoille. Jos ei pieni sohvapöytä laihduta, niin ainakin huonakaluliikkeissä edestaas ravaaminen sen tekee!

m.newcomer


Seesteisen syksyisin sisustusterveisin

- Mirkka -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |