keskiviikko 21. elokuuta 2019

Annon ale-ostokset ja sohvan kaksi stailaustaAnnolla oli ale ja alennusprosentit olivat enemmän kuin kohdillaan. Niinpä minäkin innostuin tilaamaan samaa sarjaa olevia sisustustyynyjä ja torkkupeittoja - ihan kaksin kappalein. Paketista löytyi beige Haave- ja harmaa Milli -koristetyyny/torkkupeittosetit. Nyt sekä sohvalle että sängylle on omansa, ja kodin yhtenäisen värimaailman ansiosta settejä voi vaihdella huoneesta toiseen.


En osannut päättää kummatko laitan ensin olohuoneeseen, joten tein kahdet eri stailaukset valintaani helpottamaan. Helpottiko se? No enpä tiedä! Kummatkin näyttävät niin hyviltä sekä olohuoneessa että makkarissa, että ehdotonta suosikkia ei löytynyt. 

Mennään siis fiilisten ja vaikka vuodenaikojen mukaan. Ehkäpä pikku hiljaa pimenevän syksyn ajaksi olohuone voisi pukeutua tummempaan Milli-settiin ja kevään koittaessa sisustusta raikastettaisiin vaaleanhaaleilla Haave-tyynyillä ja -peitolla. Tai sitten just toisinpäin... 

En tiedä! Mutta sen tiedän, että aivan ylivertaisen ihania nämä Annon tekstiilit ovat - niin ulkonäöllisesti kuin ihoakin vasten! 

 
Kumpi stailaus sinun mielestä pukee paremmin meidän olohuonetta?Leppoisin loikoiluterveisin

- Mirkka -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |