kotiliesi

maanantai 6. helmikuuta 2017

Tyräkki tuli taloon

Liekö syy orastavan kevään tuomasta lisääntymisvietistä vai ihan vaan Plantagenin -50% -alennuksesta, mutta kaktusperheemme kasvoi taas uudella tulokkaalla. Tarkkoja ollaksemme, ei tyräkki taida virallisesti edes kaktuskasvi ollakaan, taitaa kuulua mehikasveihin, mutta väliäkös tuolla, hyvin se sopeutuu piikikkäiden palleroidemme kaveriksi
Olen jo pitkään haaveillut isokokoisesta tyräkistä ja tismalleen tuon muotoisesta. Tämä yksilö oli ainoa "cowboy-elokuvien mallinen", joten lienee tarkoitettu, että juuri meidän perhe tuli sen noutamaan. Ja kun kukkakauppaan kerran päästiin, niin pitihän sieltä kotiuttaa tyräkin lisäksi yksi pieni kaktuskin - ja kolme ruskeaa kuppia palleroisille... Mutta ei mitään muuta, pystyin hillitsemään itseni ja pysyin tiukkana. Jää ostettavaa sitten seuraavallekin kerralle, heh heh...Täydellinen tyräkki - tykkään! Nyt kun vielä osaisi hoitaa sitä niin, että se viihtyisi meillä pidempäänkin. Tämä voi olla iso haaste, joten nyt pitää lopettaa turha kirjainten näpyttely ja ruveta opiskelemaan tyräkin hoitoa. Sii juu!


Aurinkoa ja kaikkea kaunista viikkoosi!

- Mirkka -


 

4 kommenttia:

 1. Aika täräkkä tyräkki :) Todellakin cowboy -fiiliksen ja tuulahduksen antaa.
  Mukavaa pakkasviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täräkkä tosiaan, tälle kaverille ei uskalla ruveta ryppyilemään. ;)

   Kiitos samoin - pakkasta pukkaa, joten muistahan villahousut! :D

   Poista
 2. Ihana, ja sopii teille ihan älyttömän hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Mäkin tykkään ihan kympillä - älyttömän hyvä tuuri, että löydettiin just sellainen yksilö, mitä toivottiinkin. Mun mielestä myös tyräkki istuu meidän sisustukseen kuin nenä päähän. Niin kauniita kuin esim. tulppaanit ovatkin, niin meidän koti ja tyyli taitaa olla enemmän näiden ronskien ja piikkikäiden perään. :)

   Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |